NBA Basketball School Camp Greece 2019!

Σε δύο περιόδους το καλοκαίρι

ToNBA και η FourteenPro, μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης αθλητικών project με έδρα τη Ελλάδα, ανακοινώνουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα του NBABasketballSchoolCamp, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα. Το πρόγραμμα του NBA θα αποτελείται από δύο περιόδους, 17-21 Ιουνίου και 01-05 Ιουλίου και απευθύνεται σε νέους αθλητές, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για onlineεγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site: www.nbabasketballschool.gr

Το πρόγραμμα του NBA BasketballSchool, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους παίκτες, τους γονείς, τους προπονητές και τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία της πρόοδού και της βελτίωσης των νεαρών αθλητών. Έχει αναπτυχθεί από την ομάδα ανάπτυξης του NBA σε συνεργασία με προπονητές και παίκτες του ΝΒΑ και ειδικούς στην ανάπτυξη αθλητών. Το πρόγραμμα παρέχει ασκήσεις εντός γηπέδου, ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασηςγια νέους αθλητές ηλικίας 6-15 ετών, ενώ εφαρμόζεται από εγχώριους προπονητές που συνεργάζονται απευθείας με το εξειδικευμένο προσωπικό του ΝΒΑ ανά τον κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2017, το NBA ξεκίνησε το NBA BasketballSchool, ένα δίκτυο προγραμμάτων ανάπτυξης μπάσκετ με δίδακτρα για αγόρια και κορίτσια εκτός των ΗΠΑ, ηλικίας 6-15 ετών. ToΝΒΑBasketballSchoolέχει επεκταθεί στην Ινδία, την Βραζιλία, την Τουρκία το Ντουμπάι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι fansστην Ελλάδα μπορούν να παρακολουθούν το NBA μέσω της Cosmote Tv, που είναι official broadcast partnerτου NBA.