Eπιτηχημένο το 1ο ποδηλατικό G.P. Τρικάλων

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε το 1ο G.P. Τρικάλων με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Ακόμη μια επιτυχημένη διοργάνωση για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.  Στην οδό Σκοπέλου (ο δρόμος προς Καρυές), ο Π.Σ. Τρικάλων διοργάνωσε το 1ο G.P. Τρικάλων με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Ο αγώνας είχε την μορφή σιρκουί με αποκλεισμό, δηλαδή σε κάθε στροφή ο τελευταίος ποδηλάτης έβγαινε εκτός αγώνα. Η διαδρομή 1100 μέτρα, ήταν σε μία ευθεία 550 μέτρα με δύο αναστροφές. Αποδείχτηκε αρκετά απαιτητική, αφού οι ποδηλάτες  στις δύο αναστροφές που υπήρχαν έπρεπε να επιταχύνουν και να φρενάρουν αρκετές φορές κατά την διάρκεια των 20 στροφών του αγώνα.

Συμμετείχαν ποδηλάτες κυρίως από Θεσσαλία, Αθήνα, Πάτρα καθώς και μία αθλήτρια από την Κύπρο. Ο Π.Σ. Τρικάλων εκτός από διοργανωτής, συμμετείχε και αγωνιστικά με 17 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Οι ποδηλάτες  από την ποδηλατική ακαδημία της ομάδας, αγωνίστηκαν με πάθος και κατέκτησαν αρκετές θέσεις στα βάθρα των νικητών, αλλά και πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Τις απονομές στους νικητές  έκαναν, ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας Δημήτρης Γεωργαλής, η  πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού πολιτισμού & παιδείας Έφη Λεβέντη και εκπρόσωποι ποδηλατικών σωματείων.  Το καφέ GRANELLO ως χορηγός του αγώνα ανέλαβε την άμεση μεταφορά καφέ και σνακ στους θεατές. Η εταιρία 3G (εκτυπώσεις 3ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Καλαμπάκας)  χορήγησε τους αριθμούς των αθλητών και διαφημιστικό υλικό για τον αγώνα. Η τροχαία Τρικάλων  όπως σε κάθε ποδηλατικό αγώνα  έτσι και τώρα ήταν άριστη στην διαχείριση της κυκλοφορίας και τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στον αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε  τους χορηγούς μας που ο κάθε ένας με τον τρόπο του στηρίζει την ομάδα μας:  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),   3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων: