Τα «βρόντηξε» ο Τουπάν -ανακοίνωσε Τσέρι ο Ολυμπιακός

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την υπόθεση Ουέμπερ και με τον Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος αποτελεί ήδη παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» καθώς η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε επίσημα την ΚΑΕ ότι δε συνεχίζει στην ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι πρότειναν στον Τουπάν η πληρωμή του να γίνει σε ελληνική τράπεζα, αλλά η πλευρά του Γάλλου περιφερειακού ζήτησε τα χρήματα να κατατεθούν σε τράπεζα του εξωτερικού, προφανώς επειδή αυτό προβλέπει η αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο αθλητής ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στη διάθεσή του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς με τον ΠΑΟΚ (13/4) και πλέον δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Δεν πέρασαν παρά μονάχα λίγες ώρες μετά την αποχώρηση των Μπριάντε Ουέμπερ – Αξέλ Τουπάν και ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Ο Ουίλ Τσέρι υπέγραψε συμβόαλιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα καλύψει την «τρύπα» του Ουέμπερ και των τραυματιών Σπανούλη και Στρέλνιεκς. Ο 28χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζαλγκίρις Κάουνας, Άλμπα Βερολίνου και Τσεντεβίτα, ενώ φέτος ξεκίνησε την σεζόν στου Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στη συνέχεια εντάχθηκε στη θυγατρική τους ομάδα στη G-League, τους Santa Cruz Warriors, μετρώντας 9 πόντους, 4,3 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ ανά ματς.