Ταπεινωτική ήττα στην Φιλιππούπολη

Ο απαράδεκτος ΑΟΤ ηττήθηκε με 3-1 από τον Απόλλωνα

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 3-1 στην Λάρισα από τον Απόλλωνα και έτσι όπως πάνε είναι ικανά να χάσουν και την ιδιότυπη μονομαχία τους με τον Ηρόδοτο και να καταφέρουν κάτι μοναδικό στα χρονικά του …παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Να πέσει μία ομάδα δύο κατηγορίες ενώ έχει ξεκινήσει για πρωτάθλημα!!!

Τα παλικάρια του Κόστιτς (που δεν είναι άμοιρος ευθυνών) που έδωσαν όρκο για νίκη μετά την ήττα στο Αιγίνιο και υποσχέθηκαν πέντε στα πέντε (ήδη τα δύο ματς δεν τα κέρδισαν)  ήταν για μία ακόμη φορά εκτός τόπου και χρόνου ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαν να έχουν φάει και έξι γκολ!!!

Μία ντροπιαστική εικόνα που δεν τιμά κανέναν με τα Τρίκαλα να γίνονται περίγελος στα χέρια μιας συνοικιακής ομάδας της Λάρισας δεχόμενα την χλεύη των ελάχιστων φιλάθλων της  και να αποδεικνύουν ότι περίτρανα κατέχουν την θέση που κατέχουν στην βαθμολογία της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι φίλαθλοι των Τρικάλων που βρέθηκαν στην Λάρισα επέστρεψαν για μία ακόμη φορά με το κεφάλι κάτω μη μπορώντας να αντιληφθούν τι διάολο συμβαίνει φέτος.

Παιδική χαρά η άμυνα

Στο παιχνίδι τώρα. Μετά από ένα ελπιδοφόρο πρώτο πεντάλεπτο τα Τρίκαλα άρχισαν να καταρρέουν.  Με την επάνοδο του Γκότοβου στην άμυνα και σε αγαστή συνεργασία με τα άλλα παιδιά  τα μετόπισθεν ήταν μία απέραντη παιδική χαρά στην οποία οι παίκτες των γηπεδούχων βρήκαν την χαρά τους!!!

Ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ Σκούπρας με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 9’, στο 16΄ο Γκουντρουμπής έκανε το 2-0 και στο 23’ ο Χατζής σημείωσε το 3-0.

Το γήπεδο από την εστία των Τρικάλων ήταν κατηφορικό και οι «κυανέρυθροι» γλύτωσαν πολλά γκολ αφού ήταν σε πλήρη αποσύνθεση με τους γηπεδούχους να χάνουν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με κορυφαία φάση το δοκάρι του Μπραμπίγια στο 43’.

Συνήλθαν κάπως στην επανάληψη

Τα Τρίκαλα συνήλθαν κάπως στην επανάληψη και κατάφεραν με το ξεκίνημα να μειώσουν σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τριανταφυλλάκου το οποίο κέρδισε ο Σμυρλής.

Στην συνέχεια είχαν κάποιες ευκαιρίες να μειώσουν αλλά βγαίνοντας μπροσρά κινδύνεψαν ουκ ολίγες φορές πίσω να δεχτούν και άλλο τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πολυχρόνης (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα (Κυκλάδων), Χρηστάκο (Πειραιά) Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις τον Σουλιώτη ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κουτρουμπή, Μπιμάϊ του Απόλλωνα και Ράντι, Λάσκαρη του ΑΟΤ.

Απόλλων Λάρισας  (Αριάν Μπελάι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Πολέτο, Λούκας Ράμος (52’ Μαρκολίνο), Μπραμπίγια (83’ Μπιμάϊ), Γκουντρουμπής (75’ Τασιούλης)

ΑΟ Τρίκαλα  (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό (54’ Κούλπας), Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Συμελίδης, Γκουγκούδης (46΄ Καπός), Σμυρλής (61’ Νιάρος)