Πετυχημένο το τουρνουά βόλει στο Μουζάκι

Ενισχύθηκαν οικονομικά οικογένειες της περιοχής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι, «3ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης», την Τρίτη 23 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, που συνδιοργανώθηκε από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», την Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Καρδίτσας) και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, με την στήριξη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός – Αθλητισμός – Νεότητα του Δήμου Μουζακίουκαι με σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής μας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν τα αγωνιστικά τμήματα Κορασίδων & Γυναικών καθώς και οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ του Γ.Σ. Μουζακίου, οι δύο ομάδες Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου, η ομάδα της Π.Υ. Μουζακίου καθώς και η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Καρδίτσας) και διήρκησε δύο ημέρες, Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη 22 & 23 Απριλίου 2019.

Αντί εισητηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες αλλά και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά και ειδικότερα τις ομάδες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που εδώ και τρία χρόνια που διοργανώνεται το τουρνουά συμμετέχουν ανελειπώς.

Ευχαριστούμε, το ΝΠΔΔ του Δήμου Μουζακίου για την στήριξη καθώς και τους υπαλλήλους του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου.

Νικητές του τουρνουά ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν.

Καλή Ανάσταση!!!

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»