Ο μεταγραφικός …σχεδιασμός του Γενάρη!!!

Αποκτήθηκαν ανέτοιμοι ξένοι παίκτες

Το τι πήγε στραβά το καλοκαίρι το ξέρουμε. Υποτίθεται πως τον χειμώνα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά οι επιλογές, ιδίως των ξένων παικτών, ήταν τραγικές, Ήρθαν παίκτες, κάποιοι με βαρύ βιογραφικό αλλά με μακροχρόνια αποχή απο τα γήπεδα.

Τον Γενάρη ήρθαν στα Τρίκαλα 12 παίκτες συνολικά. Απο αυτούς αγωνίστηκαν αρκετά μόνο όσοι είχαν στα πόδια τους συμμετοχές στην Football League και στην Γ’ Εθνική και μόνο ένας ξένος, ο Ντιαλό (ο Μαρκόφσκι έπαιζε στον Αιγινιακό).

Ας δούμε μία μία τις μεταγραφές του Γενάρη, την προσφορά τους, και την κατάληξη κάποιων που έφυγαν:

Γιάννης Ντόσης (15 συμμετοχές): Δεν είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου, προσπαθεί φιλότιμα και έχει πάρει φανέλα βασικού στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Λαμίν Ντιαλό (12 συμμετοχές): Ξεκίνησε πολύ προβληματικά, βελτιώθηκε αρκετά στην συνέχεια σε βαθμό που η απουσία του να θεωρείται απώλεια. Επέστρεψε στην μετριότητα στα τελευταία παιχνίδια.

Αλέξανδρος Σμυρλής (12 συμμετοχές): Με αλλαγές οι περισσότερες συμμετοχές του, είναι κινητικός και έχει βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια.

Ίλια Μαρκόφσκι (11 συμμετοχές, 3 γκολ): Ο δανεικός απο τον ΠΑΟΚ έχει βοηθήσει ίσως περισσότερο απ’ όλους τους νεοαποκτηθέντες. Σταθερά καλός, έχει σημειώσει πολύτιμα γκολ.

Σαλίμ Σισέ (11 συμμετοχές, 1 γκολ): Ξεκίνησε βασικός, στην συνέχεια περιορίστηκε σε ολιγόλεπτες συμμετοχές. Φανερά πίσω σε φυσική κατάσταση, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που κάποτε έπαιζε στο Europa League.

Παύλος Λάσκαρης (10 συμμετοχές): Μετά απο ένα μέτριο ξεκίνημα βρήκε θέση βασικού στην ομάδα κάνοντας κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πολ Γουερέ (5 συμμετοχές): Το … μαύρο διαμάντι ήρθε, είδε και απήλθε. Διεθνής με την χώρα του, θα παίξει το καλοκαίρι με την Κένυα στο Κόπα Άφρικα αλλά στα Τρίκαλα δεν θα τον θυμόμαστε για πολύ. Ήδη έχει αποχωρήσει απο την ομάδα…

Ντέϊβιντ Αντρονίκ (4 συμμετοχές): Ο επονομαζόμενος …Μάγος διότι η παρουσία του δεν γίνεται αντιληπτή απο κανέναν στο γήπεδο. Μακράν η χειρότερη μεταγραφή του χειμώνα.

Χουσεϊν Ζακουανί (2 συμμετοχές): Λύθηκε η συνεργασία του σήμερα, έχει φύγει απο τα Τρίκαλα εδώ και μέρες. Παίκτης της Νέων της Μαρσείγ, έδειξε κάποια καλά στοιχεία στην αρχή, τραυματίστηκε στην συνέχεια στο παιχνίδι με τον Αήττητο στα Σπάτα και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε ποτέ ξανά αγωνιζόμενο!!!

Δημήτρης Υψηλός (1 συμμετοχή): Φόρεσε την φανέλα του ΑΟΤ μία φορά ως αλλαγή, άγνωστο αν θα την ξαναφορέσει, παίκτης που δεν μπορεί  να ανταποκριθεί στο επίπεδο της Football League (θα μου πείτε μπορούν οι περισσότεροι;).

Λάζαρ Τάτιτς (0 συμμετοχές): Ήρθε στα Τρίκαλα ως ο τερματοφύλακας των επόμενων ετών, ως μία σοβαρή επένδυση. Μπήκε μερικές φορές στην αποστολή, δεν έπαιξε ποτέ, και ήταν ο πρώτος απο τις μεταγραφές του Γενάρη που αποχώρησε χωρίς να μπορεί να εξηγήσει κανείς την λογική της απόκτησης του.

Ηλίας Αϊβάζογλου (0 συμμετοχές): Με μοναδικό προσόν την συγγένεια του με τον μεγαλομέτοχο ήρθε στα Τρίκαλα αλλά δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν προπονητή. Δεν έχει μπει ούτε σε 18αδα αγώνα.