Μετάλλια και καλές επιδόσεις για ΓΑΣ «Ζευς»

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της Λάρισας

Διεξήχθη στην Λάρισα το Σάββατο 20 Απριλίου το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Π/Π Α΄ και Π/Κ Α΄ Θεσσαλίας και Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλες επιδόσεις. Οι αγώνες αποτελούσαν και πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής, που θα διεξαχθεί στην Καβάλα 13 και 14 Ιουλίου.

Στους αγώνες οι αθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ σημείωσαν πολλά ατομικά ρεκόρ και είχαν εξαιρετική συγκομιδή 14 μεταλλίων (4 χρυσά, 6 αργυρά, 4 χάλκινα), ενώ εννέα αθλητές έπιασαν τα όρια συμμετοχής του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Στην βαθμολογία των συλλόγων ο ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ό ΖΕΥΣ΄΄ κατέκτησε την δεύτερη θέση με 90 βαθμούς, πίσω από τον Πελασγό Λάρισας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΄.

Μετάλλια κατέκτησαν:

-Ο Κολίτσας Μάριος στην δισκοβολία ήταν πρώτος και σημείωσε 49,60 μέτρα, που είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα για φέτος.

-Ο Μανίκας Δημήτριος-Χρήστος στον ακοντισμό σημείωσε ατομικό ρεκόρ με επίδοση 43,91 μέτρα και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

-Η Φιλίππου Ελένη στην σφυροβολία ήταν πρώτη σημείωσε επίδοση ατομική επίδοση με 44,94 μέτρα και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

-Η Τραγανίτη Βασιλεία στην σφυροβολία ήταν δεύτερη και σημείωσε ατομική επίδοση με 41,00 μέτρα και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

-Η Μπρουζούκη Ζένια στο δρόμο των 300 μέτρων με εμπόδια ήταν πρώτη με νέο ατομικό ρεκόρ με 49΄΄57 και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

-Η σκυταλοδρομία 4χ300 μέτρα ήταν δεύτερη , αποτελούμενη από τις Κελεπούρη Μάρα, Χατζή Θεοδώρα, Χατζή Ραφαηέλα και Μπρουζούκη Ζένια , σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 3΄07΄΄00 και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

-Ο Φαγγρίδας Θανάσης στον ακοντισμό ήταν δεύτερος με ατομική επίδοση 38,85 μέτρα και είναι κοντά στο όριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

-Η Χατζή Ραφαηέλα στο δρόμο των 80 μέτρων ήταν τρίτη με ατομική επίδοση 11΄΄18 και έδειξε την ανοδική πορεία της.

-Η Χατζή Θεοδώρα στο δρόμο των 300 μέτρων κατέλαβε την τρίτη θέση με χρόνο 46΄΄74 και για λίγο έχασε το όριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

-Ο Ζανίκας Μανώλης στον ακοντισμό κατέκτησε την τρίτη θέση με επίδοση 35,45 μέτρα.

-Η Τζέλη Χριστίνα στην σφυροβολία κατέκτησε την τρίτη θέση με επίδοση 32,22 μέτρα.

Αγωνίστηκαν ακόμη και σημείωσαν ατομικές επιδόσεις:

-Ο Ακρίβος Δημήτρης ήταν τέταρτος στην σφαιροβολία με επίδοση 11,63 μέτρα.

-Η Θεοχάρη Κατερίνα στην σφυροβολία σημείωσε επίδοση 29,60 μέτρα

– Η Πρασσά Ναταλία επίσης στην σφυροβολία σημείωσε επίδοση 28,90 μέτρα

-Η Αζναουρίδη Δέσποινα στην σφυροβολία σημείωσε επίδοση 26,80 μέτρα

– Η Ντίνα Ευαγγελία στην σφυροβολία σημείωσε επίδοση 26,00 μέτρα

-Ο Τότσιος Γεώργιος στην δισκοβολία σημείωσε επίδοση 25,56 μέτρα

-Η Μπούσι Γκλόρια στον ακοντισμό σημείωσε επίδοση 23,54 μέτρα

-Η σκυταλοδρομία 4Χ80 μέτρα κατέκτησε την πέμπτη θέση με χρόνο 46΄΄,95

-Η Κοτσιαλή Ελένη στον ακοντισμό σημείωσε επίδοση 21,70 μέτρα

-Η Λιούρα Κατερίνα στο δρόμο 150 μέτρων σημείωσε χρόνο 22΄΄,27

-Η Ντόκα Δήμητρα επίσης στα 150 μέτρα σημείωσε χρόνο 24΄΄29

-Η Ζωγράφου Χριστίνα στο δρόμο των 80 μέτρων σημείωσε χρόνο 13΄΄,87

Το αξιοσημείωτο των αγώνων ήταν ότι οι περισσότεροι των αθλητών που έλαβαν μέρος ήταν ηλικιακά μικρότεροι, και η πρώτη αγωνιστική τους εμπειρία, στέφθηκε με επιτυχία.