Έντονο Τρικαλινό στοιχείο και στον ΑΟΤ του 1977!

Σε αντίθεση με την σημερινή εποχή

Σεζόν 1976-77 και ο ΑΟΤ αγωνίζεται στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχοντας κατά βάση Τρικαλινούς παίκτες στο ρόστερ του οι οποίοι στο τέλος εκείνης της σεζόν έφεραν την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ήταν η τελευταία χρονιά του Λάκη Κατσιάκου στον ΑΟΤ ο οποίος το καλοκαίρι του 1977 μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό ενώ απο την φουρνιά εκείνη αργότερα θα έκανε μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης. Στον πάγκο ήταν ο Ούγγρος Στέφαν Τουρμπέκι απο τα μέσα της σεζόν και μετά (είχαν προηγηθεί Ζαφειρόπουλος, Κουτσάγιας).

Η φωτό είναι απο το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Καμπανιακό Χαλάστρας που διεξήχθη στις 6 Μαρτίου 1977 στα Τρίκαλα. Οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν με 2-1. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κουκουτσέλα στο 48′ αλλά αμέσως μετά ισοφάρισε ο Χονδρός και στο 65′ ο Παραπραστανίτης (έπαιζε φορ τότε) σημείωσε το 2-1.

Όρθιοι από αριστερά:  Στέφαν Τουρμπέκι (Προπονητής), Χονδρός, Μπακάλης, Παπανικολάου, Παραπραστανίτης, Παπαευθυμίου, Κατσιάκος. Κάτω:  Λαγάρας, Κολώνας, Ψωφάκης, Μυλωνάς, Μπατάλας

(*) Αν έχετε κάποια φωτογραφία από το παρελθόν με μία ενδιαφέρουσα ιστορία  στείλτε την στο info@sportrikala.gr για να την δημοσιεύσουμε.