Τα σενάρια στην μάχη ΑΟΤ – Ηρόδοτου

Ο ΑΟΤ δεν ορίζει πια την τύχη του

Μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής ο Ηρόδοτος προσπέρασε τον ΑΟΤ και έχει πια 31 βαθμούς έναντι 29 των «κυανέρθρων» στην μάχη για την αποφυγή της 13ης θέσης που οδηγεί δύο κατηγορίες κάτω.

Την προτελευταία αγωνιστική ο ΑΟΤ θα πάρει το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων στα χαρτιά και θα φτάσει τους 32 βαθμούς την ίδια ώρα που ο Ηρόδοτος θα αγωνίζεται στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Το καλό είναι ότι η Παναχαϊκή δεν θα είναι αδιάφορη. Θέλει νίκη γιατί τελευταία αγωνιστική παίζει στην Κέρκυρα και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να βρεθεί στην 11η θέση και να υποβιβαστεί στην Football League. Αν φέρουν ισοπαλία ή κερδίσουν οι Κρητικοί τότε τα Τρίκαλα έχουν γερό πρόβλημα.

Την τελευταία αγωνιστική  ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν θα είναι αδιάφορος εκτός και αν χάσει το ντέρμπι την Κυριακή με τον Πλατανιά. Αν δεν χάσει θα παίζει την 2η θέση οπότε θα πάει για την νίκη.

Αδιάφορος όμως δεν θα είναι και ο Καραϊσκάκης στον οποίο παίζει ο ΑΟΤ την τελευταία αγωνιστική καθώς θα παλεύει για την αποφυγή της 11ης ή 12ης θέσης που οδηγεί στην Football League.

Τα σενάρια:.

(*) Νίκες Ηρόδοτου με Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας, ο ΑΟΤ υποβιβάζεται ανεξαρτήτου αποτελέσματος στην Άρτα την τελευταία αγωνιστική.

(*) Νίκη Ηρόδοτου με Παναχαϊκή, ισοπαλία με Απόλλων Λάρισας, ο ΑΟΤ σώζεται μόνο με νίκη μέσα στην Άρτα καθώς θα έχουμε ισοβαθμία στους 35 βαθμούς.

(*) Ισοπαλία Ηρόδοτου με Παναχαϊκή, νίκη με Απόλλων Λάρισας θέλει πάλι νίκη ο ΑΟΤ μέσα στην Άρτα καθώς έχουμε ξανά ισοβαθμία στους 35 βαθμούς.

(*) Ήττα Ηρόδοτου με Παναχαϊκή, νίκη με Απόλλων Λάρισας ο ΑΟΤ θέλει ξανά νίκη μέσα στην Άρτα καθώς  θα συγκεντρώσει 35 βαθμούς έναντι 34 του Ηρόδοτου.

(*) Ήττα Ηρόδοτου με Παναχαϊκή, ισοπαλία με Απόλλων Λάρισας ο ΑΟΤ σώζεται ότι και αν κάνει μέσα στην Άρτα

(*) Νίκη Ηρόδοτου με Παναχαϊκή, ήττα με Απόλλων Λάρισας πάλι ο ΑΟΤ θέλει νίκη μέσα στην Άρτα.

(*) Ήττες Ηρόδοτου με Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας σώζεται ο ΑΟΤ ακόμη και με ήττα μέσα στην Άρτα.

(*) Ισοπαλίες Ηρόδοτου με Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας ο ΑΟΤ θέλει ισοπαλία ή νίκη μέσα στην Άρτα για να σωθεί.

(**) Στους παραπάνω υπολογισμούς έχουν προστεθεί στον ΑΟΤ οι τρεις βαθμοί που θα πάρει στα χαρτιά με τον Αήττητο Σπάτων την προτελευταία αγωνιστική.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. Βόλος 57
 2. Πλατανιάς 52
 3. Απόλλων Λάρισας 51
 4. Απόλλων Πόντου 46
 5. Εργοτέλης 44
 6. Κέρκυρα 44
 7. Κισσαμικός 43
 8. Παναχαϊκή 42
 9. Δόξα Δράμας 39
 10. Ηρακλής 39
 11. Καραϊσκάκης 39
 12. Ηρόδοτος 31
 13. Τρίκαλα 29
 14. Αήττητος 22
 15. Αιγινιακός 16
 16. Σπάρτη 14

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.