“GP Τρικάλων” την Κυριακή

Απο τον ποδηλατικό σύλλογο Τρικάλων

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή. 

Την Κυριακή στις 31Μαρτίου 2019 ο Π.Σ. Τρικάλων διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου σιρκουί με αποκλεισμό, με την ονομασία «GP ΤΡΙΚΑΛΩΝ», για τις  6 παρακάτω κατηγορίες:  Εφήβων – Παίδων – Κορασίδων –  Παμπαίδων – Πανκορασίδων και Μίνι (μικρά – μεγάλα).

Η διοργάνωση θα γίνει την οδό Σκοπέλου, (είναι ο δρόμος προς Καρυέςόπου γίνετε κάθε χρόνο το παζάρι των Τρικάλων). Η διαδρομή θα είναι κυκλική απόστασης 2km η στροφή. Ο αγώνας είναι τύπου πίστας και απαιτεί πολύ ταχύτητα από τους ποδηλάτες, αφού με το κλείσιμο κάθε στροφής θα γίνεται σπριντ και ο τελευταίος ποδηλάτης θα βγαίνει εκτός αγώνα μέχρι να παραμείνουν οι δύο τελευταίοι που θα διεκδικήσουν την νίκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

10:15’ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Στον χώρο της γραμματείας

11:00’ Μίνι μικρά  4 στροφές (αγώνας χωρίς αποκλεισμό )

11:20’ Μίνι μεγάλα 5 στροφές(αγώνας χωρίς αποκλεισμό )

Αγώνες με αποκλεισμό:

11:45’Πανκορασίδες-Κορασίδες(κοινή κατάταξη απόσταση έως 12km )

12:00’Παμπαίδες  (απόσταση έως 12km)

12:40’ Παίδες (απόσταση έως 20 km)

13:15’ Έφηβοι (απόσταση έως 24km)

14:30’  Απονομές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της  Ε.Ο.Π. και έχουν Κάρτα υγείας και αγωνιστικό δελτίο για το 2019.

Οι αριθμοί των αθλητών και όλο το διαφημιστικό υλικό του αγώνα είναι προσφορά της3GΕκτυπώσεις (3ο χιλ. Τρικάλων Καλαμπάκας), επίσης το cafeGRANELLOθα εξυπηρετεί  τους θεατές του αγώνα που επιθυμούν καφέ κ.λ.π.  Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την προσφορά στον αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που ο κάθε ένας με τον τρόπο του στηρίζει την ομάδα μας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),   3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός)cafeGRANELLO (Τρίκαλα).