Τα κορίτσια στα Τρίκαλα παίζουν μπάλα!!!

Ο ΦΛΟΥ της 23/03/2019

Γυναικείο

Σπουδαία μέρα αύριο για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Νομού. Αρχικά οι Νέες παίζουν για το κύπελλο στο Ελευθεροχώρι στις 12.30 το μεσημέρι με την Ανατολή Ιωαννίνων και στην συνέχεια στις 3 η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων παίζει το ματς της χρονιάς με τον Άρη στον Πυργετό και έπαθλο την 2η θέση η οποία ενδεχομένως οδηγεί στην Ευρώπη!!!

60.739 εισιτήρια

Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά τα 60.739 εισιτήρια που κόπηκαν στο ντέρμπι του γυναικείου πρωταθλήματος της Ισπανίας ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και τα 40.000 περίπου εισιτήρια που ήδη έχουν διατεθεί για τον αυριανό αγώνα της γυναικείας ομάδας της Γιουβέντους με την αντίστοιχη της Φιορεντίνα. Την ίδια ώρα στην Αγγλία η πολυεθνική Barclays έγινε ο βασικός χορηγός του γυναικείου πρωταθλήματος με την συμμετοχή όλων των μεγάλων δυνάμεων του νησιού.

Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα το γυναικείο ποδόσφαιρο το ανακαλύψαμε εδώ και πολλά χρόνια. Από την εποχή των Αμαζόνων Μεγάλων Καλυβίων του Θανάση Κατράνα που έφτασαν μέχρι την Α’ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει απογειωθεί το άθλημα στα χέρια του Γιώργου Λουλέ και των ανθρώπων της διοίκησης των Τρικάλων 2011. Μόνιμη παρουσία στην Α’ Εθνική με πολλά κορίτσια της ομάδας να στελεχώνουν  τις εθνικές ομάδες δεχόμενες και προτάσεις για υποτροφία στο εξωτερικό!!!

Ταλέντο

Κορίτσια που έχουν μεγάλο ταλέντο και πάθος για το άθλημα και που όπως έλεγε και ο «φίλος Μαραντά» Κώστας Τσόγκας χθες στο ραδιόφωνο, είναι ένα σπορ που ταιριάζει στις γυναίκες και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την θηλυκή πλευρά των κοριτσιών, αντιθέτως την ενισχύει…

Δοκιμή

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας κάνει και κάτι πρωτοποριακό. Μπορούν τα κορίτσια της περιοχής να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για έναν μήνα δωρεάν και αν τους αρέσει να εγγραφούν στην συνέχεια στην Ακαδημία της ομάδας.

Αλικαρνασσός

Ιδιαίτερη ενημέρωση δεν έχω,  αλλά ελπίζουμε να έφτασαν με ούριο άνεμο οι των Τρικάλων στην Κρήτη όπου στις 3 σήμερα το μεσημέρι παίζουμε με τον Ηρόδοτο σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό. Αν κερδίσουμε ο Ηρόδοτος δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία τετράδα και εμείς πατάμε γερά στην κατηγορία, με ισοπαλία έχουμε το πάνω χέρι για την συνέχεια, με ήττα μπαίνουμε εμείς σε περιπέτειες. Εννοείται ποιο αποτέλεσμα θέλουμε…

Έκπληξη

Μία έκπληξη περίμενε την αποστολή στην θέση του οδηγού του λεωφορείου του ΑΟΤ χθες. Μακάρι να αποδειχτεί γουρλής και να το πάρει το λεωφορείο και στο Αιγίνιο. Επαγγελματίας του χώρου άλλωστε είναι…

Κομμένος

Ο κομμένος από την αποστολή από τα Χριστούγεννα και μετά έχει δυστυχώς το μυαλό αλλού. Κρίμα, γιατί επιχειρηματολογούσαμε περί του αντιθέτου… Όσα χρόνια και αν περάσουν έχουμε μόνιμα αυτή την ηλίθια αφέλεια…

Βασιλειάδης

Είδαμε τον Βασιλειάδη σε τηλεοπτική συνέντευξη και αποφασίσαμε να τον ακούσουμε. Αν σας πω ότι κατάλαβα τι ακριβώς είπε για το θέμα της αναδιάρθρωσης θα σας γελάσω!!!

Εννιά ομάδες!!!

Θα δείτε σε σχετικό άρθρο του Sportrikala ότι σε εννιά ομάδες της Football League η ΕΕΑ δεν δίνει πιστοποίηση να συμμετάσχουν στα κουπόνια του ΟΠΑΠ γιατί κατηγορούνται ότι  εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς ή χειραγώγησης αγώνων. Οι παραπάνω δηλαδή από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος!!! Αναμφισβήτητα το πιο καθαρό πρωτάθλημα της Ευρώπης!!!

Όχι μέσα

Τα Τρίκαλα πάντως δεν είναι μέσα στις ομάδες αυτές!!!

«ΦΛΟΥ»

…καθαρό μέτωπο!!!