Πρωταθλητής Ελλάδος ο Κοντοβουνήσιος!!!

Και 3η η Καζάλα του ΑΣ Τρίκαλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Παίδων – Κορασίδων για τον τρικαλινό σύλλογο, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου.

Οι επιτυχίες για τον ΑΣΤ συνεχίζονται με δυο ακόμα μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να συνεχίζουν να δουλεύουν ασταμάτητα για το επόμενο πρωτάθλημα, που είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων που θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Tον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στους παίδες κατέκτησε ο Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος (κεντρική φωτό στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αριστερά ο Βασίλης Μότσιος) στην δύσκολη κατηγορία των 110 κιλών.

Τίτλος που του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες με την εθνική ομάδα (πανευρωπαϊκό, παγκόσμιο, βαλκανικούς).

Η Καζάλα αριστερά στην 3η θέση του βάθρου

Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ευαγγελία Καζάλα στις κορασίδες στην κατηγορία των 57 κιλών χάνοντας μόνο από την πρωταθλήτρια Ελλάδας στον ημιτελικό.

Ακόμα αγωνίστηκαν κατακτώντας μια θέση στους οχτώ καλύτερους, χάνοντας στις λεπτομέρειες την κατάκτηση ενός μεταλλίου, οι Στέλιος Ψωμάς, Θωμάς Βασδέκης, Κωνσταντίνος Νίτσιος και Μαργαρίτης Καζάλας.

Το Δ.Σ και ο προπονητής Βασίλης Μότσιος εκφράζουν τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εύχονται καλή συνέχεια.