Νίκη για τις Παγκορασίδες Β’ του Ασκληπιού

Επιβλήθηκαν του Φιλαθλητικού με 2-3

Με νίκη συνέχασαν την πορεία τους οι παγκορασίδες β του Ασκληπιού αφού επιβλήθκαν του συμπολίτη Φιλαθλητικού Τρικάλων με σκορ 2-3.
Σε μια διοργάνωση που βασικός σκοπός δεν είναι η νίκη αλλά η χαρά της συμμετοχής και η απόλαυση του παιχνιδιού, πρώτα απ όλα, οι μικρές αθλήτριες και των 2 ομάδων έδειξαν την καλύτερη τους πλευρά .Έπαιξαν 5 σετ και χάρισαν μοναδικές στιγμές με υπέροχες εμπνεύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και το κυριότερο απ όλα ,ήταν μόνιμα χαμογελαστές.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Φιλαθλητικό να πέρνει το 1ο σετ με 25-20 ενώ ο Ασκληπιός πήρε τα 2 επόμενα με 13-25 και 11-25. Το 4ο σετ πήγε στον φιλαθλητικό με 25-15 ενω το 5ο πήγε στον Ασκληπιό με 9-15.
Φιλαθλητικός Τρικάλων (Καζαρτζιάν):Πολυγένη, Οικονομίδη, Μπούγλα, Παπαγιαννούλα, Μίσιου, Πατα, Παπά, Καμπλίώνη ,Γελαδάρη, Γεροκώστα, Μπαντή Ζυγούρη.
ΑΣ Ασκληπιός (Ραντόμσκα): Κεραμιώτη, Παπαγιαννούλη Μ, Λάππα, Αλεστά, Μαγουλιώτη, Παπαστεργίου, Σουλιμέτση, Στρωνματά Κόκκαλη, Παπαγιαννούλη, Κολίτσα, Στρωματά.