Νέα μεγάλη μάχη για τον Μπαγλατσάκο

Κόντρα στον Κινέζο Hu Yafei

Την πιο δύσκολη μάχη της καριέρας του θα δώσει ο Στέφανος Μπαγλατσάκος 24 Μαρτίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα .

Συγκεκριμένα ο μαχητής του Γρηγόρη Μάλλιου θα αντιμετωπίσει τον Hu Yafei, αθλητή με πολυάριθμες εμπειρίες απέναντι σε κορυφαίο ανταγωνισμό όπως ο Enriko Kehl, o Saiyok , Victor Ngabe (σε τελικό του Kunlun Fight) και άλλοι.

Aξίζει να σημειωθει πως πέρυσι στις 4 Φεβρουαρίου είχε ανακοινωθεί πως θα έπαιζε με τον Buakaw στο ‘Kunlun Fight , όμως τελικά άλλαξε ο αντίπαλος, καθώς τότε ο Ταϊλανδός σταρ αντιμετώπισε τον Nayanesh Ayman.

Ο Τρικαλινός μαχητής , στον οποίο έχει πιστέψει ιδιαίτερα και ο διοργανωτής του διεθνούς «Gods of War 12 – WLF» Στέλιος Πολίτης, προέρχεται από νίκη στο εξωτερικό τον περασμένο Οκτώβριο στο WLF που έγινε στην Κίνα.

Η πρόκληση σίγουρα είναι η μεγαλύτερη για τον ίδιο και θα χρειαστεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό μου.

Διαβάστε την ανακοινωση :

”Ένας αθλητής που επιστρέφει σε δυνατή μάχη στο GODS OF WAR 12 WLF εναντίον της ισχυρής ομάδας του WLF, είναι ο Στέφανος Μπαγλατσάκος μαχητής της ομάδας του Γρηγόρη Μάλλιου.

O Στέφανος να θυμίσουμε έρχεται από μια δυνατή νίκη στην Κίνα, ενώ είναι ένας αθλητής που έχουμε ξεχωρίσει από νωρίς και πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει με τη συνέπεια του και την επαγγελματική του νοοτροπία.

Ο αντίπαλος του Hu Yafei, είναι αυτή τη φορά ο δυνατότερος που έχει αντιμετωπίσει με σπουδαίο βιογραφικό και μάχες απέναντι σε Enriko Kehl, Saiyok Punpanmuag κα. Μια ακόμα δυνατή μάχη στα 67kg για όσους θα έχουν την τύχει να παρακολουθήσουν από κοντά σε αυτό το εκρηκτικό GODS OF WAR. O Στέφανος αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον αγώνα αυτό, κάνει κομμάτι της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και το Hemmers Gym.

Ο προπονητής του, Γρηγόρης Μάλλιος είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές και φίλους μας που έχουν στρατηγική και επαγγελματική νοοτροπία για το πως θα απογειώσουν έναν ταλαντούχο αθλητή. Καλή επιτυχία , στο ρινγκ των Θεών 24 Μαρτίου δεν θα πέφτει καρφίτσα ! Ετοιμαστείτε !!”