Με το στανιό…

Νίκη για τον ΑΟΤ με τα χίλια ζόρια κόντρα στην Σπάρτη

“Τρίποντο”  μετά από καιρό και “βαθιά ανάσα” για τον ΑΟΤ που κέρδισε με μεγάλη δυσκολία την Σπάρτη και μετά από νέα κακή εμφάνιση,  που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για την συνέχεια. Αν αντί για τους Λάκωνες οι «κυανέρυθροι» είχαν μία στοιχειωδώς καλύτερη ομάδα απέναντι τους μάλλον θα κάναμε μία μεγαλοπρεπέστατη κηδεία.

Τα Τρίκαλα εμφάνισαν τα γνωστά τους προβλήματα. Κάπως κινητικά στο πρώτο ημίχρονο, άφαντα στην επανάληψη και πανικός κάθε φορά που οι αντίπαλοι έβγαζαν μία κάθετη μπαλιά.

Η Σπάρτη είχε ένα δοκάρι στο 40’ και κάμποσες ευκαιρίες αφού η αλληλοκάλυψη είναι στοιχείο άγνωστο στην Τρικαλινή ομάδα!!!

Ο Κόστιτς επέλεξε ξανά τον Αντρινίκ στην αρχική ενδεκάδα τον οποίο βέβαια και αντικατέστησε νωρίς ενώ πάλι καλά που είχε στον πάγκο Γκουγκούδη, Νιάρο γιατί ο Ντόσης δεν βλεπόταν και έγινε αλλαγή από τον Γκουγούδη ο οποίος τραυματίστηκε και στην συνέχεια μπήκε μέσα ο Νιάρος.

Από εκεί και πέρα η άμυνα όπως είπαμε ήταν και πάλι ασύνδετη και αργή ενώ ο Σισέ δείχνει ότι δεν μπορεί να αντέξει πάνω από 30 λεπτά στο παιχνίδι.

Το τέλος βρήκε τους φιλάθλους να φεύγουν απογοητευμένοι και με εξαιρετικά μικρή πίστη στο τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη ομάδα που πρέπει να είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Μακάρι να υπάρξει κάποια αγωνιστική ανάταση στην συνέχεια , αλλά τα όσα είδαμε σήμερα δεν μας επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Το παιχνίδι

 

Τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ στο 33’ όταν μετά από σέντρα του Πάνου ο Μαρκόφσκι με διπλή προσπάθεια από κοντά (την πρώτη απέκρουσε ο Πάντος) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το παρθενικό του γκολ με τους «κυανέρυθρους».

Η Σπάρτη απείλησε στην συνέχεια και προσπάθησε να βρει την ισοφάριση εκμεταλλευόμενη τις «τρύπες» που άφηνε ο ΑΟΤ σα μετόπισθεν.  Στο 40’ μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Τιράρ.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα ξέμειναν από δυνάμεις και κάθε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων «μύριζε» γκολ καθώς η άμυνα είχε και πάλι τρικυμία. Σε μία φάση μάλιστα στο 65’ παραλίγο η γκάφα του αιώνα. Ο Ντιαλό γύρισε απρόσεκτα την μπάλα στον Ταϊρη, αυτός πήγε να διώξει, η μπάλα κοντράρισε πάνω στον Αγγελόπουλο και έφυγε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!!!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Βλάχου (Αν. Αττικής). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τσιμίκα, Σισέ  (ΑΟ Τρίκαλα) και Βαλμά, Κολτσίδα, Φραγκούλη, Τσίμαν, Τιεντσέ (Σπάρτης)

ΑΟ Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης (55’ Γκουγκούδης, 81’ λ. τρ. Νιάρος)), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (64’ Λάσκαρης), Σμυρλής, Τσιμίκας, Σισέ, Μαρκόφσκι

Σπάρτη (Γιώργος Μπένος): Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Τσίμαν, Λώλος, Αγγελόπουλος, Τιράρ, Καινούργιος (80’ Ζαχαριουδάκης), Νάτσης (60’ Παυλής), Βαλμάς (36’ Φραγκούλης) , Τιεντσέ