Με σύμμαχο τον Ποσειδώνα στην Κρήτη!!!

Ο ΦΛΟΥ της 21/03/2019

Αιγαίο

Πας να παίξεις το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και παραμονές του αγώνα αντί να κοιτάς τις αδυναμίες του αντιπάλου, κοιτάς το μετεωρολογικό δελτίο και αν θα έχει μποφόρ ή όχι στο Αιγαίο!!! Δεν το λες και ορθολογικό όλο αυτό…

Έκπληξη

Η απόφαση ανακοινώθηκε στους παίκτες χθες και όσο να’ ναι μία έκπληξη την ένιωσαν. Δεν έχει περάσει και καιρός άλλωστε που είχαν μείνει πέντε μέρες στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό…

Σχεδιασμός

Στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό όμως, όπως και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ή τον Πλατανιά (δεν θυμάμαι καλά) η ομάδα είχε ταξιδέψει με καράβι την προπροηγούμενη του αγώνα. Αυτό είχε μία λογική, αν και είχε την ταλαιπωρία του και τα έξοδα του. Δηλαδή ταξίδευαν Παρασκευή βράδυ, Σάββατο πρωί προπονούνταν, ξεκουραζόταν στην συνέχεια και έπαιζαν την Κυριακή. Στην τωρινή περίπτωση η ομάδα θα ταξιδέψει την προηγούμενη του αγώνα. Από το καράβι δηλαδή θα πάει κατευθείαν στο γήπεδο!!!

Ματς της χρονιάς

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα είχε σημασία. Όταν όμως παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς φροντίζεις οι παίκτες να φτάσουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότερο καταπονημένοι και όσο το δυνατόν περισσότερο φρέσκοι…

Ποσειδώνας

Ας ελπίσουμε ο Θεός Ποσειδώνας να είναι καλός μαζί μας, να μην κουνάει το καράβι, να κοιμηθούν τα παιδιά καλά και να φτάσουν σε καλή κατάσταση στην Κρήτη και όχι σαν …ζαβλακωμένα κοτόπουλα!!!

Επιστροφή

Αλλά και η επιστροφή έχει την περιπέτεια της. Με καράβι στον Πειραιά, προπόνηση στην Αθήνα και επιστροφή στα Τρίκαλα αργά το απόγευμα της Κυριακής. Και όλα αυτά πριν από μία εβδομάδα με δύο παιχνίδια (Τετάρτη με Κέρκυρα, Κυριακή στο Αιγίνιο).

Άλλοθι

Προφανώς και το παραπάνω δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για τους παίκτες σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στην Αλικαρνασσό. Ας τα δώσουν όλα είτε είναι ζαβλακωμένοι είτε όχι!!!

Μυαλό

Πάντως κάποιοι στην ΠΑΕ πρέπει να έχουν …Μάστερ στην Ψυχολογία. Σε άλλο θέμα που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες αναφέρομαι. Και δεν είναι ορθό να συμβαίνει παραμονές ενός αγώνα όπου όλοι πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ντράβαλα

Υπάρχει πάντως και ένας πολύ σοβαρός ΛΟΓΟΣ που μπορεί να μην υπάρχει καθαρό μυαλό τούτες τις ώρες. Έχουν σκάσει κάτι αμαρτίες του παρελθόντος,  τις οποίες ήξερε η νυν διοίκηση και τις ανέλαβε ως έναν βαθμό,  μη γνωρίζοντας όμως το ακριβές ΥΨΟΣ. Το οποίο ΥΨΟΣ σε σχέση με τα προϋπολογιζόμενα είναι πολύ παραπάνω. Ίσως Χ2, ίσως και Χ3 όσων υπολόγιζαν. Και έχουν απόλυτο δίκιο να έχουν μεγάλη …τρικυμία και όχι καθαρό μυαλό γιατί αυτή η ιστορία αν δεν τακτοποιηθεί θα έχει όχι μόνο οικονομικές συνέπειες…

Σκωτσέζος

Και έχουμε και αυτόν τον μπαγάσα τον Βασιλειάδη ο οποίος κάθε μέρα μας επιφυλάσσει και ένα σκωτσέζικο ντους. Κάθε μέρα κάνει και μία διαφορετική ανάλυση για την αναδιάρθρωση. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή πέφτουμε, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο μένουμε!!!

Κύκλος

Μήνυμα με έναν και μοναδικό αποδέκτη: Κύκλε τι απέγινες;

«ΦΛΟΥ»

…πιστός του δωδεκάθεου τις επόμενες ημέρες!!!