Με καράβι στην Κρήτη ο ΑΟΤ!

Στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς

Μόνο ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς να πάρει την απόφαση να μεταβεί η αποστολή στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο με καράβι. Η μετάβαση θα γίνει μάλιστα την παραμονή μάλιστα του αγώνα και όχι δύο μέρες πριν όπως έγινε σε άλλες αποστολές στην Κρήτη.  Μία κίνηση που  δεν δικαιλογείται  ακόμα και  λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου , έστω και αν ήταν δύσκολο να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια και έτσι δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.

Το …σχέδιο που παρουσιάστηκε σήμερα στους παίκτες περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στα Τρίκαλα, μετάβαση εν συνεχεία στην Αθήνα με λεωφορείο και επιβίβαση στο καράβι της γραμμής για Ηράκλειο το βράδυ. Η αποστολή θα φτάσει το πρωί του αγώνα στο Ηράκλειο και αν δεν υπάρξει ξεκούραση σε ξενοδοχείο οι παίκτες θα παραμείνουν στις καμπίνες, θα γευματίσουν και θα πάνε απευθείας στο γήπεδο για τον αγώνα.

Δύσκολη θα είναι και η επιστροφή. Μετά τον αγώνα πάλι καράβι, η ομάδα φτάνει Πειραιά το πρωί της Κυριακής, προπόνηση στην Αθήνα και άφιξη στα Τρίκαλα αργά το απόγευμα.

Και όλα αυτά ενώ υπάρχει παιχνίδι τόσο την Τετάρτη με την Κέρκυρα εντός αλλά και την Κυριακή εκτός με τον Αιγινιακό.

Αγωνιστικά εκτός απο τον Ντιαλό που είναι τιμωρημένος δεν προλαβαίνει το παιχνίδι ο Γκουγκούδης που νιώθει ακόμη ενοχλήσεις αλλά και ο Γουερέ που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην Κένυα.  Αντίθετα, Συμελίδης, Ράντι, Καπός και Ζακουανί έβγαλαν κανονικά την προπόνηση και σήμερα.