Με απουσίες στα Τρίκαλα ο Πλατανιάς

Για τον αγώνα του Σαββάτου

Στο προσκήνιο για τον Πλατανιά έρχεται αυτή τη στιγμή το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που αποκτά μάλιστα μεγάλη βαθμολογική σημασία για την ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Ουσιαστικά, η προσοχή επικεντρώνεται στα προβλήματα που υπάρχουν και ειδικότερα με τις τιμωρίες αλλά και τους τραυματισμούς. Η πορεία της προετοιμασίας αυτή την εβδομάδα έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το ζήτημα για τον Πλατανιά είναι να μπορέσει να πάει να παίξει το Σάββατο με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες.

Εν προκειμένω, απόντες θα είναι σίγουρα οι τρεις παίκτες που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις τιμωρίες τους. Πρόκειται για δύο εκ των Βραζιλιάνων, τους Μιγκέλ και Μποσέτι, αλλά και τον Στ. Ποζατζίδη. Οι τρεις συγκεκριμένοι δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και αυτό όπως και να ‘χει επηρεάζει σημαντικά τα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τους τραυματίες, Κόρτσταμ και Ρουσσάκη, που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή με τον Εργοτέλη. Η λογική λέει ότι θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί μέσα από την πορεία των προπονήσεων αυτές τις ημέρες.

Πηγή: athlitiko.gr