Μαύρα τα κράνα…

Κόλλησαν και με τον Εργοτέλη (1-1) τα Τρίκαλα αν και με παίκτη παραπάνω

Δεν είναι τόσο το 1-1, δεν είναι το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε, δεν είναι ότι μείναμε πίσω και άλλο, είναι το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά φέτος είδαμε ότι η αντίπαλη ομάδα που βρισκόταν απέναντι μας ήταν πολύ καλύτερη.

Τα Τρίκαλα αν και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 13’ ήταν και πάλι άχρωμα και άτονα χωρίς καθαρή σκέψη και στρατηγική. Σουτ μόλις περνούσαν την σέντρα, αυτοματισμοί μηδέν και πανικός κάθε φορά που ο Εργοτέλης έκανε μία κάθετη μπαλιά!

Από κοντά και οι εμπνεύσεις του Κόστιτς που θα μας κάνουν να ζητάμε πίσω με …δημοψήφισμα τον Γράφα. Έβαλε τον Αντρονίκ στην ενδεκάδα αντί του Τριανταφυλλάκου και έτσι παίζαμε και εμείς με …δέκα όπως και οι αντίπαλοι. Η άλλη του έμπνευση  ήταν να αποκλείσει και τους Γκουγκούδη, Νιάρο από την δεκαοχτάδα, δύο παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν σήμερα.

Το πώς θα σωθεί αυτή η ομάδα είναι άγνωστο. Μόνο με κάποιο θαύμα. Οι αγωνιστικές περνάνε και αντί να βελτιωθούμε παίζουμε χειρότερα.

Οι φίλαθλοι μάζεψαν όσο κουράγιο είχαν και ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Πόσοι εξ αυτών θα επιστρέψουν την Τετάρτη με την Σπάρτη είναι άγνωστο.

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα είχαν την τύχη να παίζουν με παίκτη παραπάνω από το 13’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουτσάκης διότι εκβίασε πέναλτι ενώ είχε δεχτεί νωρίτερα κάρτα.

Τα Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν αμέσως  την αριθμητική τους υπεροχή και στο 15’ ο Σισέ άνοιξε λογαριασμό για τους «κυανέρυθρους» με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πάνου.

Όσο τα λεπτά περνούσαν όμως ο Εργοτέλης, αν και με δέκα άρχισε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να δείχνει πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο 26’ ο Ταϊρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ φάουλ του Μπουρσέλη, αλλά στην συνέχεια ο ΑΟΤ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει καθαρό προβάδισμα στο 37’ με τον Τσιάρα και στο 39’ με τον Πάνο.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε και πάλι δυνατά και στο 50’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουρσέλη.

Στην συνέχεια τα Τρίκαλα είχαν μεν την υπεροχή αλλά δεν δημιούργησαν σοβαρές προυποθέσεις για γκολ όπως και ο Εργοτέλης βέβαια που εύκολα κράτησε την ισοπαλία.

O διαιτητής κ. Μαλούτας από την Ημαθία δεν απέφυγε τα λάθη. Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη μόλις στο 13’ τον Μπουτσάκη του Εργοτέλη ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τσιάρα, Ντιαλό,  Αντρονίκ, Τριανταφυλλάκου  του ΑΟΤ και Έφορντ, Οικονόμου, Τσέλιο, Γροντή   των φιλοξενουμένων.

AO Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (64’ Τριανταφυλλάκος), Σμυρλής (73’ Γουερέ), Τσιμίκας (46’ Μαρκόφσκι), Καπός, Σισέ

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης (74’ Γροντής), Ροβίθης (85’ Σταθόπουλος), Έφορντ