Κόστιτς: “Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος μας”

Χαρούμενος για την νίκη ο Σλοβένος στο τέλος

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου  για το γενναίο παιχνίδι που έπαιξαν. Τακτικά είμαστε πολύ καλοί, υστερήσαμε λίγο στην επανάληψη αλλά όταν θέλεις τους τρεις πόντους πολλές φορές κοιτάς την άμυνα και όχι την επίθεση. Ο Πλατανιάς δεν έπαιξε ποδόσφαιρο του κλείσαμε όλους τις διόδους αλλά για το μέλλον οι τρεις αυτοί πόντοι είναι σημαντικοί. Από παιχνίδι σε παιχνίδι οι παίκτες ακολουθούν τις οδηγίες μου ακόμη καλύτερα. Θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία”

Ο Μίλος Κόστιτς μίλησε και για τους φιλάθλους: “Ευχαριστώ τους φιλάθλους, παίξαμε με δώδεκα μας βοήθησαν πολύ και οι παίκτες μας θα ανταποδώσουν στην συνέχεια με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα”.

Για την προβληματική εικόνα στα πρώτα λεπτά τόνισε: “Η πίεση που έχουμε βγαίνοντας απο τα αποδυτήρια και το “πρέπει” μας δημιουργεί αυτή η εικόνα. Όσο αποκτούμε αυτοπεποίθηση θα μας φύγει αυτή η πίεση. Πρέπει να παίζουμε απο το 1′ έως το 90′ το ίδιο. Πρέπει να συνεχίσουμε και με μικρά βήματα θα συναρμολογήσουμε το παζλ και θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Σε ερώτηση για τον στόχο στον Ηρόδοτο είπε: “Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη. Δεν είμαι μάγος να σας υποσχεθώ κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά σας υπόσχομαι ότι θα παίζουμε μόνο για την νίκη”.