Η αποβολή, η ταφόπλακα και η ομερτά!!!

Ο ΦΛΟΥ της 22/03/2019

Αποβολή

Βρήκαμε τον έναν που πέφτει σίγουρα. Και αυτός είναι ο Αήττητος Σπάτων ο οποίος λόγω των γνωστών προβλημάτων του αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Κάτι είναι και αυτό για μας… Και μακάρι να πάρει και κανείς άλλος σειρά, καθώς υπάρχουν και άλλο μελλοθάνατοι!!!

Ενστάσεις

Το  θέμα είναι τι θα γίνει με την τύχη των ενστάσεων που έκαναν οι ομάδες που έχασαν βαθμούς από τον Αήττητο. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι δεν θα έχουν καμία τύχη, υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι θα κερδίσουν τις υποθέσεις και θα πάρουν τις νίκες στα χαρτιά…

Σκηνικό

Σε μία τέτοια περίπτωση αλλάζει το σκηνικό και στην ουρά,  και στην κορυφή. Γιατί θα βρεθούν με επιπλέον βαθμούς Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός και Απόλλων Λάρισας!!!

Ρανταπλάν

Μακάρι να μην γίνει κάτι τέτοιο γιατί οι δικοί μας θα τιμηθούν με το Βραβείο «Ρανταπλάν» της χρονιάς!!! Να θυμίσουμε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που ενώ δεν είχε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αήττητο (1-1 μέσα στα Σπάτα) δεν κατέθεσε ένσταση όπως όλοι οι προηγούμενοι!!!

Τρίποντο

Θα πάρουμε πάντως το τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο ξεκούραστα. Κάτι είναι και αυτό…

Υπογραφή

Η υπογραφή στην …ταφόπλακα του Αήττητου είχε την υπογραφή ενός δικού μας. Τους το χρώσταγε…

Δελτίο ανέμων

Το δελτίο ανέμων στο Αιγαίο εξέταζαν χθες στην ΠΑΕ. Ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα διότι χθες πολλά πλοία έμειναν δεμένα στα λιμάνια λόγω απαγόρευσης απόπλου από τα μποφόρ…

Δραμαμίνες

Επειδή θα κουνάει όμως,  καλό θα είναι να πάρουν μαζί τους …δραμαμίνες και χάπια για την ναυτία!!!

Διπλό

Όπως και να πάμε το διπλό το μπορούμε. Έξω άλλωστε παίζουμε πάντα καλύτερα!!!

Μαρμάγκα

Από τις αποφάσεις του Κόστιτς για το ποιους θα πάρει στην αποστολή στην Κρήτη θα φανούν και οι προθέσεις του για κάποιους που είναι μεν ετοιμοπόλεμοι αλλά δεν τους υπολογίζει και πολύ για την συνέχεια. Όποιον λοιπόν δεν τον δείτε να ανεβαίνει στο καράβι τον έχει φάει η …μαρμάγκα!!!

Κινητικότητα

Κινητικότητα είχαμε χθες στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Και από την Σούπερ Λιγκ και από τον Υπουργό. Συμπέρασμα; Μύλος!!!

Απασφάλισε

Απασφάλισε για μία ακόμη φορά ο Κούγιας εναντίον του Απόλλωνα Λάρισας λέγοντας τα εξής ωραία: «Θα ανέβουν ο ΝΠΣ Βόλος και ο Απόλλων Λάρισας, που την προηγούμενη σεζόν είχε 14 παιχνίδια στημένα και φέτος έχει ακόμη δυο, που το ένα το ψάχνει η Interpol. Γύρω από τον Απόλλωνα Λάρισας έχουν μαζευτεί όλοι οι δημοσιογράφοι της Λάρισας ως γραφεία Τύπου, υπάρχει μια ομερτά, δεν μιλάει κανείς. Τα εισιτήρια του Απόλλωνα Λάρισας είναι 50 σε κάθε ματς φέτος. Δεν θα γινόταν επαγγελματική αυτή η ομάδα, όπως δεν θα γινόντουσαν κι άλλες. Δηλητηρίασαν το ποδόσφαιρο αυτές οι ομάδες. Έπρεπε να είναι ο Ηρακλής και ο Άρης σε μικρές κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια; Βρίσκει όμως χώρο το παρασκήνιο και αλωνίζει».

«ΦΛΟΥ»

…υπερβολές…