Ο Ολυμπιακός επιμένει σε ξένους διαιτητές, ο ΠAO ζήτησε… Κινέζους

Ο Ολυμπιακός επιμένει σε ξένους διαιτητές, ο Παναθηναϊκός ζήτησε... Κινέζους Πηγή: Basket League: Ο Ολυμπιακός επιμένει σε ξένους διαιτητές, ο Παναθηναϊκός ζήτησε... Κινέζους | iefimerida.gr

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία διάθεση να υπαναχωρήσει από τη θέση που είχε κάνει γνωστή με ανακοίνωση λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από τον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως κατέστη σαφές στο εν εξελίξει ΔΣ του ΕΣΑΚΕ από τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατέβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επανέλαβαν τη θέση τους, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Πώς εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές στο ματς με τον ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στο ματς. Με την πλευρά του ΠΑΟ να αντιδρά δια στόματος Μάνου Παπαδόπουλου.

Ο εκπρόσωπος των «πράσινων» τόνισε μεταξύ άλλων πώς « Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά»! Δείχνοντας ξεκάθαρα την… αγωνία της πλευράς του Παναθηναϊκού. Γιατί δεν θέλει ξένους διαιτητές ο ΠΑΟ; Γιατί είναι κάθετα αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο; Υπάρχει κάτι που «φοβίζει» την ομάδα τους;