“Αργυρός” ο Ζαϊράκης στο Πανελλήνιο!

Πανελλήνια διάκριση για τον αθλητή του ΣΒΑΤ

Ο παλαιστής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 48 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής Πάλης παίδων-κορασίδων  που διεξήχθη στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών.

Η “καρδιά” της πάλης χτύπησε και φέτος στις Σέρρες. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σερρών διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης που έγινε πλέον θεσμός.

Πάνω από 300 αθλητές από 58 συλλόγους από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών.

Ένας εξαιρετικά σημαντικός θεσμός ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναδεικνύει τους αθλητές που πλαισιώσουν την εθνική μας ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις. Οι αθλητές που διακρίθηκαν θα συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες με τις Εθνικές ομάδες.

Για τον ΣΒΑΤ δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει εκπροσώπηση έχοντας διαχρονική παρουσία  σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο  άθλημα της πάλης με συμμετοχές και διακρίσεις κάθε χρόνο σε ανάλογα πρωταθλήματα.

Αυτή τη φορά τι σκυτάλη των επιτυχιών πήρε ο παλαιστής Ηλίας Ζαϊράκης κατακτώντας τον τίτλο του πανελληνιονίκη στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων γεννηθέντων 2002, 2003, 2004 ελληνορωμαϊκής πάλης Σέρρες 3-3-2019  ένα από τα ποιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων για την ελληνορωμαϊκή πάλη σε δυναμικότητα και συμμετοχή τελείωσε με ένα μετάλλιο για τον ΣΒΑΤ από τον ποιο μικρό σε ηλικία αθλητή Ηλία Ζαϊράκη που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 48 κιλών κατακτώντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με τρεις νίκες χάνοντας στις λεπτομέρειες 4-3 στα σημεία σε έναν αγώνα ντέρμπι που έκρινε την πρώτη θέση.

Ο Ηλίας με τον πατέρα του Δημήτρη, παλιό πρωταθλητή της πάλης και προπονητή του