Αποβολή του Αήττητου Σπάτων απο την ΕΕΑ

Δεν γίνεται ο αγώνας με την Σπάρτη!!!

Η ομάδα των Σπάτων αποβάλλεται από το πρωτάθλημα μετά από διαπιστωτική πράξη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πρόωρα και άδοξα ολοκληρώνεται η παρουσία του Αήττητου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!

Την Πέμπτη (21/3) η διοργανώτρια αρχή έλαβε στα χέρια της τη διαπιστωτική πράξη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, βάσει της οποίας η ομάδα των Σπάτων αποβάλλεται άμεσα λόγω του γνωστού θέματος με την εκπρόθεσμη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Και παρά το ότι η ΕΕΑ ενημέρωσε ότι οι σχετικές ενστάσεις κατά του Αήττητου από Απόλλωνα Πόντου, Δόξα Δράμας και Αιγινιακό είναι υπό διάσκεψη, εντούτοις το ρεπορτάζ του a-sports.gr αναφέρει ότι η Ένωση Β’ Εθνικής δια περιφοράς, λόγω της σοβαρότητας και της αμεσότητας του θέματος, πήρε την υπογραφή των ομάδων και προχωρά στην αποβολή των νεοφώτιστων.

Άλλωστε, η διοργανώτρια αρχή ήταν υποχρεωμένη να ακολουθήσει την εισήγηση της ΕΕΑ, αφού σε αντίθετη περίπτωση η ίδια θα ανακηρυσσόταν έκπτωτη.

Φυσικά, με αυτά τα δεδομένα δεν θα γίνει ποτέ το σαββατιάτικο (23/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Αήττητος θα χάσει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στα χαρτιά (ανάμεσα τους και το εντός έδρας με τον ΑΟΤ) και ότι δεν πρόκειται μεταγενέστερα να δικαιωθούν οι ομάδες που έκαναν έφεση εναντίον του (Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός,Δόξα Δράμας).

Πηγή: a-sports.gr