O viral πανηγυρισμός και η ξαφνική απώλεια του Θωμά!!!

Ο ΦΛΟΥ της 10/02/2019

Το τερμάτισε

Η αλήθεια είναι ότι ο νέος μεγαλομέτοχος πανηγυρίζει έξαλλα τα γκολ της ομάδας και  τις επιτυχίες. Το είδαμε πρώτη φορά στην ισοπαλία της Κέρκυρας, το είδαμε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Απόλλωνα αλλά χθες στην Δράμα το τερμάτισε!!! Του βγήκε και η πίεση όλων των τελευταίων ημερών οπότε το έδωσε και κατάλαβε!

Viral

Περιττό να πούμε ότι το βιντεάκι του πανηγυρισμού  έχει γίνει viral και παίζει παντού!!! Το είδαμε σε όλα τα μεγάλα αθλητικά σάιτ, στο κανάλι του sportrikala στο youtube είχε πρωί πάνω απο 7.000 προβολές ενώ στην σελίδα του Cult 24 στο facebook μετρήσαμε σήμερα 2.650 αντιδράσεις, πάνω από 500 σχόλια και καμιά 200αριά κοινοποιήσεις!!!

Ηχητικά

Διευκρίνιση: Τα ηχητικά δεν ήταν του μεγαλομετόχου αλλά του Νίκογλου που μαζί με τον Σταμούλη έβλεπαν το παιχνίδι από ένα μπουθ και ο οποίος επίσης «τρελάθηκε» με το που έγινε η ολική ανατροπή!!!

Καρδιά (1)

Επειδή πάντως οι Τρικαλινοί τρελαίνονται από κάτι τέτοια,  ο Αϊβάζογλου μπήκε στην καρδιά τους με τον χθεσινό του πανηγυρισμό…

Καρδιά (2)

Και προφανώς μπήκε ακόμη περισσότερο στην καρδιά τους με την εξέλιξη στην υπόθεση Γράφα. Διότι η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων μετά το διπλό στην Δόξα ήταν του στυλ «Μπράβο πρόεδρε, μπράβο παίκτες, Γράφα φύγε!!!».

Γκοοοοολ

Όση γκρίνια και να βγάζουμε, όσο και αν μας τρελαίνουν πράγματα το «Γκοοοοοολ» στο 1-2 του Τριανταφυλλάκου ακούστηκε σε όλη την πόλη!!!

Επτάψυχος

Η λύση της συνεργασίας με τον Θωμά έγινε στην στιγμή που όλοι έλεγαν πως είναι επτάψυχος γιατί δικαιολογημένα θεωρούσαν ότι το διπλό του καπαρώνει την θέση. Ωστόσο μέτρησαν πολλά πράγματα, κυρίως οι σφοδρές αντιδράσεις, και έτσι επήλθε το συναινετικό διαζύγιο με τον προπονητή να έχει να λέει ότι έφυγε από την ομάδα μετά από μία μεγάλη νίκη που έβαλε την ομάδα σε τροχιά παραμονής.

Χρονικό

Το χρονικό της λύσης της συνεργασίας: Παρά την νίκη και την αποθέωση ο Γράφας ήταν προβληματισμένος απ’ όσα είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες και σκεφτόταν να παραιτηθεί στην συνέντευξη τύπου στην Δράμα. Στην συνέχεια έγινε συνάντηση στην Θεσσαλονίκη – μιας και ο προπονητής δεν επέστρεψε με την αποστολή Τρίκαλα – και πάρθηκαν οι αποφάσεις για την λύση της συνεργασίας…

Λαμία

Πάντως αν δεν περάσει την Λαμία εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι έφυγε!!! Μην κάνει καμία αναστροφή όπως την προηγούμενη φορά!!!

Χόρτο

Τελικά ο καλός αγωνιστικός χώρος στην Δράμα δικαίωσε τους παίκτες των Τρικάλων για την γκρίνια που βγάζουν για τον δικό μας αγωνιστικό χώρο που είναι τρισάθλιος. Ευτυχώς, μαθαίνω, ότι θα γίνουν άμεσα κάποια πράγματα, ίσως και μέσα στις επόμενες μέρες…

Ασίστ

Όλα καλά και άγια αλλά αυτές τις τελικές πάσες στους αντίπαλους παίκτες δεν τις αντέχουμε άλλο. Και το χθεσινό γκολ της Δόξας από ασίστ δική μας προήλθε με τον Συριόπουλο να σημαδεύει με κεφαλιά  τον σκόρερ των γηπεδούχων. Πάρε, βάλε ήταν…

«ΦΛΟΥ»

…εκτάκτως σήμερα Κυριακάτικα λόγω επικαιρότητας!!!