Όταν ο Παναγιώτου έσφαξε στο γόνατο τα Τρίκαλα BC και ολίγη από Σέβο!!!

Ο ΦΛΟΥ της 14/02/2019

Παναγιώτου

Χωρίς να μπαίνω σε συνειρμούς με τα όσα έκανε χθες στο ντέρμπι Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός ο ένας εκ των τριών διαιτητών, ο Παναγιώτου, μοιραία φέρνω στο μυαλό μου πως ο συγκεκριμένος «γκρι» τύλιξε σε μία κόλλα χαρτί τα Τρίκαλα BC τέσσερα χρόνια πριν, σαν σήμερα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σαν σήμερα

Σε μία φάση του αγώνα εκείνου ένας φίλαθλος των Τρικάλων (καλημέρα κύριε Θανάση) διαμαρτυρήθηκε έντονα για μία απόφαση του Παναγιώτου και άπλωσε το χέρι του όταν τον είδε να περνάει από μπροστά του,  και υπάρχει και μία πιθανότητα να τον ακούμπησε, να τον βρήκε ελαφρώς…

Φύλλο αγώνος

Ο Παναγιώτου ενώ καθησύχαζε τους ανθρώπους των Τρικάλων μετά το τέλος του αγώνα ότι δεν συνέβη τίποτα, στην συνέχεια έκανε συμπληρωματική δήλωση όπου αντί να περιγράψει το περιστατικό και το πολύ πολύ να γράψει ότι τον «απώθησε» ο φίλαθλος έγραψε ότι τον …γρονθοκόπησε λες και ο κυρ Θανάσης ήταν ο …Τάϊσον!!!

Ζημιά

Εμφανής η πρόθεση και η διάθεση του Παναγιώτου να κάνει ζημιά στην ομάδα. Η μεγαλύτερη; Αναγκάστηκε να παίξει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς φιλάθλους παθαίνοντας μεγάλη οικονομική καταστροφή  καθώς το παιχνίδι αυτό ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό…

Βαλεντίνος

Εντάξει, δεν πάω καλά  το ξέρω, αλλά ο μόνος Βαλεντίνος που μου ήρθε πρωί πρωί στο μυαλό  ήταν ο αξέχαστος φίλαθλος του ΑΟΤ με την φυσαρμόνικα του. Μία εξαιρετικά καλτ μορφή του ΑΟ Τρίκαλα από τις παλιές καλές εποχές…

Εισιτήριο

Παρένθεση ήταν η ατυχής επιλογή εισιτηρίου 10 € με τον Ηρακλή. Επιστρέψαμε στην κανονικότητα και έτσι και αυτήν την Κυριακή θα υπάρχει και εισιτήριο των 5 €. Και επειδή δεν έχει και τηλεοπτική κάλυψη καλό θα είναι να δούμε το παιχνίδι από κοντά. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Και διπλό βγάλαμε  στην Δράμα,  και ο Θωμάς έφυγε!!!

Μνήμες…

Η ιστορία με τον Σέβο ξύπνησε πολλές μνήμες. Και με τις δυνατότητες που μας δίνει το facebook μάθαμε και άλλες λεπτομέρειες από συμπαίκτες του θρυλικού Σέρβου πορτιέρο που ζουν εκτός Τρικάλων. Μετά τον Περικλή Σπυράκο που τον κουβάλησε εκείνο το μοιραίο βράδυ σπίτι και πόσταρε κάποιες λεπτομέρειες, χθες είχε σειρά ο Στοίνοβιτς!

Τρυπούλες

Ο πάντα συμπαθής και αγαπητός στα Τρίκαλα Ζόραν που ζει μόνιμα στην Κομοτηνή,  μας αποκάλυψε και τον τρόπο που έκανε το 1959 γεννηθείς σε 1969 στο διαβατήριο του: «Τα Σέρβικα διαβατήρια είχαν την ημερομηνία γεννήσεως διάτρητη. Αυτός λοιπόν συνέχισε τις τρυπούλες στο 5 και το έκανε 6 οπότε έγινε 1969!!!». Κάπως έτσι λοιπόν ανακάλυψε το ελιξίριο της νεότητας ο Σέβο!!!

Ζόρια

Ο Ζόραν μας είπε ότι μαζί με τον Σάσα Γιοβάνοβιτς (μεγάλη παικτούρα) και τον Μπάνε Μιρίλοβιτς που εκείνη την χρονιά έπαιζε στην Δήμητρα τράβηξαν μεγάλα ζόρια με το να προσπαθούν να μαζέψουν τον Σέβο για να επισημάνει: «Πάντως όταν ήταν καλά και δεν έπινε, ήταν φοβερό παιδί!!!».

Σάβιτς

Λέω να ανασύρω τις επόμενες μέρες και την υπόθεση Σάβιτς. Εκεί να δείτε πράγμα!!!

«ΦΛΟΥ»

…άλλη θρυλική μορφή, είκοσι μπίρες στην κατσιά για πλάκα!!!