Υπολογισμοί, τράμπες και σκάουτινγκ για κλάματα!!!

Ο ΦΛΟΥ της 05/02/2019

Βελτίωση

Τα Τρίκαλα ήταν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα την 5η αγωνιστική μετά το τραγικό τους ξεκίνημα (τέσσερεις νίκες – μία ισοπαλία) όταν και ανέλαβε ο Θωμάς  και παραμένουν στην 14η θέση μετά την ολοκλήρωση των 15 αγώνων του πρώτου γύρου. Εμφανέστατη η βαθμολογική  βελτίωση!!! Τι δεν καταλαβαίνετε;

Υπολογισμοί

Έκατσα και έκανα τους υπολογισμούς χθες το απόγευμα γιατί είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι τι δεν πάει καλά με την ικανότητα μου να αντιλαμβάνομαι τι λέει και τι εννοεί ο κάθε προπονητής.

Γύρος

Προφανώς και τίποτα δεν έχει κριθεί και προφανώς τα Τρίκαλα μπορούν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση. Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά μας. Θα πρέπει όμως να ανεβάσουν στροφές και να αποκτήσουν και κάτι που δυστυχώς δεν το έχουμε δει σε μεγάλο βαθμό φέτος: Πάθος!!!

Χα χα

Διαβάζω στο flnews για την αποχώρηση του Τροϊζι από τον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας: «Ο Τροΐζι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν είχε καθαρό μυαλό να εργαστεί στον Απόλλωνα, οπότε αποφάσισε να αποχωρήσει και πλέον θα αναζητήσει νέα ομάδα». Δεν ήξερε προφανώς από που του ερχόταν κάθε Σαββατοκύριακο!!!

Τράμπες

Θα έχουμε μεγάλες τράμπες στους πάγκους που μάλλον – για να μην χαίρεστε- δεν αφορά εμάς εδώ μιας και ο θαυμασμός της διοίκησης και του μεγαλομετόχου στο πρόσωπο του Θωμά είναι έκδηλη. Σπανός και Τροϊζι έχουν φύγει από την δεύτερη και την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας ενώ για την ομάδα των Φαιάκων ακούγεται το όνομα του πρώην προπονητή του ΑΟΤ Σωτήρη Αντωνίου.

Ανακοινώσεις

Πάει και αυτήν η εβδομάδα και απ’ ότι υποψιάζομαι δεν θα έχουμε τις περίφημες ανακοινώσεις για το νέο ΔΣ και την νέα ιδιοκτησία. Πάμε για μετά το παιχνίδι με την Δόξα στην Δράμα όπου ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε το περίφημο come back ώστε να βελτιώσουμε πραγματικά την βαθμολογική μας θέση…

Ημίχρονο

Κάτι παίζεται στο ημίχρονο των αγώνων του ΑΟΤ. Ο πρώην και ο επόμενος κατεβαίνουν μαζί στα γραφεία –προφανώς για ανάλυση- και στην συνέχεια για το δεύτερο ημίχρονο εμφανίζεται μόνο ο επόμενος!!!

Κιάκος

Το σκάουτινγκ του ΑΟΤ στην μεταγραφική περίοδο μπορεί να έφτασε από την …Κένυα έως την Σλοβενία και από την Γουινέα έως την Γαλλία αλλά δεν έφτασε …20 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα. Το είδαμε και στην περίπτωση του Σκόνδρα που ασχολήθηκαν για να ασχοληθούν, το βλέπουμε και στην περίπτωση του Κιάκου ο οποίος κλήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δοκιμαστεί και είναι στα υπ’ όψιν των Ηπειρωτών για το καλοκαίρι.

Καλαμπάκα

Αφού το δικό μας γήπεδο είναι σε μαύρα χάλια δεν πάμε να παίξουμε στην Καλαμπάκα που έχει γήπεδο χαλί οπότε μπορούν και οι δικοί μας να εκδηλώσουν το ταλέντο τους;

Παρέμβαση

Πρέπει να γίνει άμεσα κάποια παρέμβαση στο γήπεδο εδώ και τώρα ώστε να βγει η χρονιά και το καλοκαίρι να ξεκινήσει η ανακατασκευή του από την αρχή…

«ΦΛΟΥ»

…αλλιώς θα το σπείρουμε για να έχουμε και κάποιο όφελος!!!