Τρικαλινές διακρίσεις σε διαγωνισμό μπίρας

Πρόκειται για το Beer & Brewing awards

Γι’ ακόμα μία χρονιά ολοκληρώθηκαν τα Beer & Brewing Awards, τα πρώτα επίσημα και μοναδικά βραβεία για τη ζυθοποιία, την μπύρα και τα καταστήματα που τη διακινούν (μπυραρίες, pubs, κλπ), μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, στην Ελλάδα.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, όπου η συμμετοχή ξεπέρασε τις 20,000 ψήφους, το καταναλωτικό κοινό επέλεξε και βράβευσε τους καλύτερους, με την αμερόληπτη -πάντα- ψήφο του.

Δεν έλειψαν όμως και οι Τρικαλινές διακρίσεις στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Η μπυραρία Beerabar που βρίσκεται στην οδό Κονδύλη ψηφίστηκε ως η Μπιραρία της Χρονιάς στην Θεσσαλία ενώ η μπίρα Ληθένια που παράγεται στα Τρίκαλα ψηφίστηκε ως η 3η καλύτερη μπίρα ΙΡΑ.

Για το 2018, τα Beer & Brewing Awards, πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το περιοδικό %Vol Magazine και με την υποστήριξη των Smile Microbrewers, Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, ZorbaBook.com και CyprusBeerManiacs.com.

Τι είναι τα Beer & Brewing Awards;
Τα Beer & Brewing Awards ξεκίνησαν το 2013, από την www.Beer-Pedia.com και δημιουργήθηκαν για να επιβραβεύσουν όλους όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της μπύρας στην Ελλάδα, από τη ζυθοποίηση έως και τα σημεία πώλησής της.