Σύρραξη στην Καλαμπάκα!!!

Ροντέο στο τέλος , εκκενώθηκε το γήπεδο!!!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν πριν από λίγο στην Καλαμπάκα. Ο ΑΟΚ σημείωσε σπουδαία νίκη στην παράταση επί του Εύαθλου με μεγάλη ανατροπή (65-61) αλλά λίγο πριν το τέλος το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετή ώρα λόγω γενικής σύρραξης!!!

Πέτρες του σκανδάλου δύο γυναίκες φίλαθλοι από το Πολύκαστρο (συγγενικά πρόσωπα προπονητή και παικτών) οι οποίες ενοχλημένες από την μεγάλη ανατροπή που έκανε ο ΑΟΚ και ενώ το σκορ ήταν 63-58 35 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα τον Φάνη Παπακώστα την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει βολές.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων της Καλαμπάκας οι οποίοι έβαλλαν εναντίον των δύο γυναικών, προκλήθηκε μεγάλη ένταση η οποία κορυφώθηκε όταν ο προπονητή του Εύαθλου Πολυκάστρου και κάποιοι παίκτες της ομάδας προσέτρεξαν προς βοήθεια των γυναικών με αποτέλεσμα να γίνει το …σώσε!!!

Η κλωτσοπατινάδα πήγε σύννεφο με αποτέλεσμα οι διαιτητές να θεωρήσουν ως υπεύθυνους για την εξέλιξη τον προπονητή και τρεις παίκτες του Πολυκάστρου των οποίων και κράτησε τα δελτία!

Στην συνέχεια διέταξε την εκκένωση του γηπέδου και το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά μετά από αρκετή ώρα με τον ΑΟ Καλαμπάκας να επικρατεί με 65-61.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και προηγούνταν σταθερά ενώ στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου είχαν ξεφύγει με δώδεκα πόντους (35-43).

Με ένα απίστευτο κρεσέντο όμως στο 4ο δεκάλεπτο ο ΑΟΚ έπιασε το Πολύκαστρο στο σκορ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι Καλαμπακιώτες ήταν πιο αποφασισμένοι και πήραν τελικά την σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 12-21, 22-30, 35-43, 53-53 (κανονική διάρκεια), 65-61