Πήρε πίσω τα δελτία ο Εύαθλος και πέρασε στην… αντεπίθεση

Επεστράφησαν όλα τα  δελτία των παικτών και του προπονητή του Εύαθλου Πολυκάστρου που κρατήθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Καλαμπακα  και  πλέον όλοι οι  αθλητές  μαζί με τον κόουτς  θα είναι παρόντες κανονικά στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Οι ιθύνοντες του σωματείου δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους από την απόφαση,και πέρασαν στην αντεπίθεση με    ανακοίνωση που εξέδωσαν

Διαβάστε αναλυτικά…

«#Αντί να ψάχνουμε Κύκλωπες εκτός των τοιχών ας ψάξουμε για νάνους εντός των πυλών.#
Πολλοί πίστεψαν ότι τελειώσαμε. Άλλοι ότι μαζεύουμε υπογραφές. Κάποιοι ίσως ότι παραδοθήκαμε μετά τα συμβάντα της Κυριακής στην Καλαμπάκα. Ελάχιστοι ότι αντέχουμε.
Ε λοιπόν το κεράκι θα το σβήσουμε οπότε πάρουμε απόφαση μόνοι μας.
Ευχαριστούμε την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ που κατάλαβε πολύ απλά ότι 2 φίλαθλοι του Πολυκάστρου @ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους στην Καλαμπάκα μαζί με τους αθλητές μας@.
6 από τα 7 δελτία που κρατήθηκαν από τους ακατονόμαστους επιστρέφονται. Με την δικαίωση και του προπονητή μας.
Δεν μας πειράζει που για να μας ταλαιπωρήσουν περισσότερο τα δελτία έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδας. Ένα ταξίδι στην Αθήνα για εμάς και την τρέλα μας ένα τσιγάρο δρόμος και ας μη καπνίζουμε.
Και το θέμα ήταν ηθικό.
Γιατί και με τα 16χρονα τσακαλάκια θα τα καταφέρναμε.
Ένα ευχαριστώ επίσης σε κάποιον… που στοχοποιήθηκε αλλά είναι παλικάρι από τα λίγα.
Είναι δύσκολο να δεχτείς ότι η ομάδα με 42χρονους και συνολικό μπάτζετ όσο η αμοιβή ΕΝΟΣ παίχτη άλλων ομάδων της κατηγορίας τα καταφέρνει για 4η χρονιά μάλλον περίφημα.
Συνεχίστε είστε το οξυγόνο μας.
Την χάρη δεν θα σας την κάνουνε… ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
Δεν μας χωρίζει τίποτα με την ομάδα του Α.Ο.Κ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ».