Με Παπανικολάου κόντρα στη Μακάμπι ο ΟΣΦΠ

 

Ο Τρικαλινός φόργουορντ και ο  Μιλουτίνοφ ακολούθησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ για τον αγώνα με τη Μακάμπι

Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες αλλά κατάφεραν να βγάλουν κανονικά το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (6/2). Ως εκ τούτου ο Ντέιβιντ Μπλατ τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο Μιλουτίνοφ χτύπησε στην κνήμη στον αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο, ενώ ο Παπανικολάου είχε ένα αιμάτωμα στο γόνατο από το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο «Παπ» μιλώντας στην κάμερα της Nova κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής, είπε…

Για το αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει τους πρώην παίκτες του: «Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν μυστικά, Για παράδειγμα, ξέρουμε πώς παίζουν οι Ομπράντοβιτς και Λάσο. Ήμασταν ο ένας στην καθημερινότητα του άλλου, ξέρουμε κάποια πράγματα. Κοιτάει ο καθένας την ομάδα του προσπαθεί να δώσει το 100% για αυτή».

Για την κατάστασή του: «Είμαι καλά, έκανα βέβαια μόλις μία προπόνηση. Δεν πόνεσα στην σημερινή προπόνηση, νιώθω καλά και ελπίζω να βοηθήσω αύριο».

Για την Μακάμπι: «Η Μακάμπι είναι σε πολύ καλή πορεία και έχει αλάξει τελείως πρόσωπο. Ο κόουτς έχει βάλει τη δική του πινελιά. Μετά από κακή ήττα στην Ευρωλίγκα θα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και θα περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταποδώσουμε τη σκληράδα. Θα πρέπει να είμαστε 100% να ανταποδώσουμε κάθε κατάσταση μέσα στο παιχνίδι».

Για το φινάλε της κανονικής διάρκειας: «Ξεκινάει το τελευταίο σπριντ, αλλά το επίπεδο έχει ανέβει φέτος. Τώρα όλες οι ομάδες είναι κοντά και με 2 ήττες μπορείς να βρεθείς εκτός playoffs. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδο της διοργάνωσης. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί για να τελειώσουμε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι για να δούμε και τη θέση που θα έχουμε στη βαθμολογία».

Για τον Μπριάντε Ουέμπερ: «Και εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπε ο κόουτς.Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο Ουέμπερ είναι ευπρόσδεκτος να έρθει και να μας βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο».