Κόστιτς: «Δεν είναι καλά προετοιμασμένη η ομάδα»

Με αιχμές στους προηγούμενους οι πρώτες δηλώσεις του Μίλος Κόστιτς

Σοκαρισμένος και ο ίδιος από την εικόνα της ομάδας ήταν ο νέος προπονητής των Τρικάλων: «Είναι φανερό ότι δεν ήρθα σε μία καλή περίοδο για την ομάδα. Και σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να αλλάξεις την ομάδα η οποία είναι φανερό ότι δεν είναι καλά προετοιμασμένη. Αν θέλεις να ακολουθήσεις  κάποιες τακτικές πρέπει να τρέξεις και αυτό  δεν το είχαμε. Θέλει σκληρή δουλειά τις επόμενες εβδομάδες για να το διορθώσουμε αυτό, προσπαθήσαμε στις λίγες μέρες που ήμουν εδώ αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την ήττα από τον Απόλλωνα είπε: « Δυστυχώς δεν ήταν απειλητικός  ο αντίπαλος αλλά αξιοποίησε την μία καλή ευκαιρία που του δόθηκε. Προετοιμαστήκαμε σωστά αλλά  δυστυχώς δεν είχαμε πάθος, δύναμη. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν όταν χάσαμε τον Συμελίδη και αρκετά νωρίς έπρεπε να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε  κάποια πράγματα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως περιμέναμε. Πρέπει να δουλέψουμε,  να δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ και όχι κάτι ευκαιριακά, και  να ανακτήσουμε την φυσική μας κατάσταση.

Για την ανετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων παικτών είπε: «Δυστυχώς δεν είχα παίκτες για να τους αντικαταστήσω. Και αυτοί που μπήκαν δεν έδειξαν κάτι περισσότερο, από αυτούς που ήταν μέσα».

Για τις μηδέν ευκαιρίες που δημιούργησαν τα Τρίκαλα είπε: «Θα βάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να παίξουμε επιθετικά και να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή. Αυτό είναι το βασικό μας στοιχείο. Και να δούμε πως θα βελτιωθεί. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση, πρέπει να είμαι ειλικρινής,  έχουμε παιχνίδια Τετάρτη, Σάββατο».