Ισοπαλία στη Λαμία ο ΟΣΦΠ- Με ανατροπή στο 90′ ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Σταυρόπουλου στο 90′ και του βάζει δύσκολα για τον επαναληπτικό

 

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση του στη επόμενη φάση του θεσμού. Οι «κυανέρυθροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Σφιντέρσκι (57′), κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στα γκολ των Ντουρμισάι (74′) και Σταυρόπουλο (90+1). Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Τούμπα στις 26 Φεβρουαρίου.

 

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν, αλλά αποζημίωσε τους φιλάθλους αφού υπήρχε από τους παίκτες πάθος για τη νίκη, ενώ σημειώθηκαν και έξι τέρματα.

Για τη Λαμία δύο γκολ σημείωσε ο Τσούκαλος (9΄, 62΄) και ένα με αυτογκόλ ο Μπουχαλάκης (31΄), ενώ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στη χώρα μας οι Ζιλ Ντίας (12΄) και Σολδάνο (51΄). Το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Χασάν (61΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Φθιωτοί «φωνάζουν» για το 2-2 όταν η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου πριν σκοράρει ο Σολδάνο.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 26 Φεβρουαρίου.

Λαμία (Μάης Χάβος): Σαράνοβ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα (46΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουλούλης, Βάντερσον, Τομάς (67΄ Μπερτόλιο), Ασούμπρε, Σκόνδρας, Πίτι, Τσούκαλος (72΄ Καραμάνος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς: Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ντίας (73΄ Κούτρης), Μασούρας, Χασάν (66΄ Γκερέρο), Σολδάνο (90΄ Βοϊλης).