Βοσνιάδης: “Σπουδαία νίκη”

Ικανοποιημένος ήταν στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε τα εξής μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Μία σπουδαία νίκη για εμάς. Τρεις βαθμοί απέναντι σε μία ομάδα που “καιγόταν” και έπρεπε από αυτό το παιχνίδι να πάρει κάτι πάση-θυσία. Είχαμε την υπομονή, μεγάλη θέληση από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και ήμασταν πρώτοι σε όλες τις φάσεις, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μία τελική πάσα, μία καλή τελική ενέργεια θα μπορούσε να μας δώσει τη λύση, αλλά έληξε έτσι (0-0) το ημίχρονο.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε μεγάλο τετ-α-τετ και από εκεί και μετά αρχίζουν και παίζουν άλλα πράγματα, με την κακοκαιρία πάνω από το κεφάλι μας, με το να μην είμαστε εύκολοι στο να δεχθούμε κάποια φάση και από εκεί που κυνηγάμε και έχουμε το παιχνίδι στα χέρια μας να τρέχουμε να το σώσουμε. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε στο επιθετικό και αμυντικό μας κομμάτι, δεν παρασυρθήκαμε, δείξαμε την υπομονή που έπρεπε, με ένα μικρό χρονικό διάστημα που δεν ήμασταν καλοί – κάνα δεκάλεπτο στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου – και δεν κρατήσαμε την μπάλα, με αποτέλεσμα να τη μεταφέρει ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Νομίζω όμως ότι στο τέλος με την υπομονή που είχαμε και τη διάθεση που δείξαμε μας έδωσε τη φάση και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια μας. Βάζουμε δύο ομάδες ακόμη από κάτω και “ξεκολλήσαμε” από τη 10η θέση.

Είναι πολύ σημαντικό, έχοντας παραπάνω ομάδες πλέον από κάτω μας, να είμαστε πιο ήρεμοι και να κοιτάζουμε ήρεμα παιχνίδι-παιχνίδι για να πετύχουμε αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, καλύτερο πλασάρισμα, γιατί έχουμε τις δυνατότητες, αλλά και πολύ καλή προετοιμασία ομάδας για να πετύχει τον στόχο και να βλέπει την επόμενή της μέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι κατάθεση ψυχής αυτό που έκαναν. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον αντίπαλο».

Για τον στόχο της ομάδας: «Είναι το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Ηδη δείχνουμε ότι είμαστε μία ομάδα η οποία και τα παιχνίδια που χάνει τα παίζει στα “κόκκινα” και σε αρκετά από αυτά που δεν πήραμε βαθμούς αδικούμαστε. Εχουμε αλλάξει γενικά πρόσωπο και το βλέπουμε βαθμολογικά και από συγκομιδή και από τρόπο παιχνιδιού. Στόχος λέω και πάλι είναι το κάθε επόμενο παιχνίδι και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και από εκεί και μετά να μας δοθεί πιο νωρίς από το τέλος η δυνατότητα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και την επόμενη χρονιά, για να αρχίσουμε να οργανώνουμε πράγματα τα οποία θα μας βρουν έτοιμους στο ξεκίνημα της επόμενης. Είναι λίγο νωρίς αυτό που λέω, αλλά ο στόχος των καλύτερων θέσεων και της απομάκρυνσης από τις επικίνδυνες θέσεις είναι για να βάζουμε και τις βάσεις για την επόμενη χρονιά».