Τέλος ο Γράφας!!!

Απρόσμενη εξέλιξη!!!

Οι Δημήτρης Σπανός, Μίλος Κόστιτς υποψήφιοι για τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα.

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα αποτελεί ο Θωμάς Γράφας. Παραμονή των γενεθλίων του ο 49χρονος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς και ενώ το Σάββατο (09/02) τους είχε οδηγήσει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη. Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι θα δρομολογούνταν εξελίξεις (παρότι ο Δημήτρης Αϊβάζογλου έλεγε ότι τον στηρίζειι) και αυτό εν τέλει συνέβη, με τον Γράφα να αποχωρεί έπειτα από 10 ματς πρωταθλήματος (3-5-2) και 1 Κυπέλλου (0-1-0).

Ως επικρατέστεροι για να διαδεχτούν τον Γράφα στον πάγκο είναι, οι Δημήτρης Σπανός, Μίλος Κόστιτς. Ο πρώτος αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, ενώ ο δεύτερος είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του από τον Αχαρναϊκό. O Σλοβένος ήταν ως τον Σεπτέμβριο στον πάγκο της αλβανικής Λουφτετάρι.

Οι Ντόστανιτς, Νεμπεγλέρας έκαναν τον σχεδιασμό του καλοκαιριού και αποχώρησαν, με τον Γράφα ακολούθως να διαχειρίζεται ένα ρόστερ που δεν είχε επιλέξει. Στη χειμερινή περίοδο έγιναν 12 προσθήκες – πιθανόν σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία – αλλά και πάλι ο διάδοχος του Γράφα θα διαχειριστεί ένα έμψυχο δυναμικό χωρίς τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων. Όλα αυτά ενώ οι Θεσσαλοί βρίσκονται μόλις ένα πόντο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Πηγή: flnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.