Δυο βουλευτές και με τους ΑΝΕΛ και με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

Με την περίπτωση του Κώστα Ζουράρι και του Θανάση Παπαχριστόπουλου δημιουργείται το εξής παράλογο: Οι 2 βουλευτές θα είναι συνεργαζόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα παραμένουν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ώστε να μη μείνει ο Π. Καμμένος χωρίς ΚΟ!

Ακόμα πιο παράδοξη είναι η στάση του βουλευτή του κόμματος Πυρίκαυστη Ελλάς και συνεργαζόμενου-μέλους της ΚΟ των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι. Και αυτό γιατί ναι μεν δήλωσε ότι θα ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια που θα φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως το κορυφαίο νομοθέτημα της παρούσης φάσης, το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο ίδιος προσπάθησε μάλιστα να εξηγήσει γιατί δεν πρόκειται ούτε να διασπάσει τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ, αλλά ούτε και να προσχωρήσει επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξήγησε, «οι άλλοι μπορεί να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εγώ έχω το εξής παράδοξο: επειδή είμαι ο παλαιότερος κομμουνιστής στη Βουλή μαζί με άλλους δύο, είμαι ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ Εσωτερικού. Δεν έχω κανέναν λόγο να προσχωρήσω γιατί έχω προσχωρήσει μετά τη διάσπαση του ΚΚΕ και λίγο πριν ως ΕΔΑ». Δηλαδή είναι και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτής και πρόεδρος διαφορετικού κόμματος (της Πυρίκαυστης Ελλάδας) και συνεργαζόμενος-μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.