Δίωξη στον Ολυμπιακό για τις βολές σε ΕΠΟ, διαιτησία

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υπόλογη σε πειθαρχικά όργανα για τη θέση που πήρε μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

 

Οι Πειραιώτες επιτέθηκαν στην ΕΠΟ  σε άλλες ομάδες ενώ είχαν “αφιερώσει” ένα υστερόγραφιο στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν λόγο για “κατήφορο δίχως τελειωμό του ελληνικού ποδόσφαιρου“, τονίζοντας πως θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου “να σταματήσει αυτή η παρωδία”.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στον Ολυμπιακό για την συγκεκριμένη θέση που εξέφρασε. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

Πλέον με τη συγκεκριμένη δίωξη – και ανεξάρτητα από τι θα αποφασίσει το δικαστήριο της ΕΠΟ – ανοίγει νέος “δρόμος” σχετικά με τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις ΠΑΕ, παραγόντων, προπονητών ή παικτών, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται η πειθαρχική διαδικασία για “θέση” ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ως επίσημη ανακοίνωσή της. Βεβαίως δημοσιοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των media τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής…

Τα σχόλια είναι κλειστά.