Μεσάνυχτα, ασίστ προς τα πίσω και ο … επόμενος!!!

Ο ΦΛΟΥ της 28/01/2019

Μεσάνυχτα

Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, αργά το βράδυ του Σαββατου, ανακοινώθηκαν οι δύο προσθήκες στον ΑΟΤ, ο Σισέ και ο Οόκο. Έχουν αξιοσημείωτο βιογραφικό αμφότεροι, διεθνείς με τις χώρες τους και είναι κάμποσες μέρες στα Τρίκαλα οπότε ο Γράφας  τους τέσταρε στις προπονήσεις. Μακάρι να προσφέρουν άμεσα, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο και να μην αποδειχτεί το ρητό με της νύχτας τα καμώματα…

Ζακουανί

Ο Ζακουανί πάντως με την εμφάνιση του στα Σπάτα έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Κρίμα που τραυματίστηκε πάνω που ανέβαινε οπότε περιμένουμε να δούμε τι ζημιά έχει…

Οφσάιντ

Φωνάζουν και με το δίκιο τους τα Τρίκαλα για την διαιτησία χθες στα Σπάτα. Μέσω …non paper που διέρρευσε υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας φαίνεται καθαρά σε μία τουλάχιστον περίπτωση καραμπινάτη,  ότι ο Συμελίδης είναι δύο μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό των Σπάτων αλλά προς γενική  κατάπληξη υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Μία φάση όπου αν έφευγε ο παίκτης των Τρικάλων θα μπορούσε να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τους «κυανέρυθρους».

Ορισμός

Όσο για την αποβολή του Ράντι; Ο διεθνής από την Ισημερινή Γουινέα δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της απόφασης του διαιτητή: Ορισμός της κίτρινης κάρτας και οι δύο περιπτώσεις. Ανοησία στην πρώτη όπου κλωτσάει την μπάλα μακριά ενώ έχει σταματήσει η φάση, διπλή ανοησία στην δεύτερη κάρτα, όταν ενώ έχει κίτρινη, ρίχνει αγκωνιά σε αντίπαλο σε διεκδίκηση. Με αυτά και αυτά μείναμε μία ώρα με παίκτη λιγότερο…

Διπλό

Ελάχιστοι είναι αυτοί που αμφισβητούν το γεγονός ότι αν τα Τρίκαλα έπαιζαν με έντεκα μέχρι τέλους δύσκολα θα έχαναν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με όλον τον σεβασμό στον Αήττητο Σπάτων η ομάδα θυμίζει εκπρόσωπο του τοπικού Αττικής…

Ασίστ

Τελικά δεν το αποφύγαμε το λάθος ούτε στα Σπάτα. Από ασίστ δική μας (του καλού σε γενικές γραμμές Λάσκαρη όσο έπαιξε) προήλθε το γκολ του Αήττητου. Αν υπήρχε ειδική κατηγορία στην στατιστική με τις ασίστ σε …αντιπάλους θα ήμασταν σίγουρα πρώτοι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο!!!

Ύποπτος

Ευτυχώς ήταν καλός και σταθερός στα Σπάτα ο συνήθης ύποπτος και πρώτος στην παραπάνω κατηγορία!!!

Σούλης

Μου φάνηκε εμένα ή είμαι υπερβολικός; Ο Σούλης Παπαδόπουλος ως σχολιαστής στην ΕΡΤ 3 μιλούσε σαν τον …επόμενο προπονητή του ΑΟΤ. «Πολύ καλό υλικό», «λίγες ομάδες στην κατηγορία έχουν τέτοιους παίκτες», «προκαλεί έκπληξη η βαθμολογική θέση της ομάδας», «μπορεί να παίζουν με δέκα αλλά είναι ποιοτική ομάδα τα Τρίκαλα» και άλλα τέτοια ακούσαμε διανθισμένα με απίστευτα κομπλιμέντα για παίκτες του ΑΟΤ με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν!!!

Γκρίνια (1)

Ο διαχειριστής της σελίδας του AOT στο facebook θεωρεί πως διαχειρίζεται την σελίδα της … FC Zuerich και μετά από γκέλες γράφει κάτι επικά του στυλ «πάμε όλοι μαζί ενωμένοι» και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Η αντίδραση των φιλάθλων του ΑΟΤ; Κάμποση γκρίνια από κάτω και σχόλια όπως «Ρε πέφτουμε!!!».

Γκρίνια  (2)

Γκρίνια έχουν και στα social media του Αήττητου. Οι εκεί …γκρινιάρηδες τα έχουν με τον τερματοφύλακα της ομάδας τους διότι θεωρούν ότι τα τρώει όρθιος τα παστέλια (που λέει και ο κυρ Σταύρος)!!!

Ματς

Κεφάλια μέσα και ανασυγκρότηση γιατί την Τετάρτη υπάρχει ματς με τον Απόλλωνα το οποίο για ευνόητους λόγους πρέπει να κερδηθεί!!!

«ΦΛΟΥ»

…με συμπαράσταση στο γήπεδο και όχι στο facebook!!!