Θρήνος στο Νεοχώρι, έφυγε ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου

Στενός συνεργάτης του Sportrikala.gr

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε ξαφνικά απο την ζωή σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και τους φίλους του.

Ο Βαγγέλης ήταν ένα μοναδικό παράδειγμα θάρρους και θέλησης. Παρά το γεγονός ότι ήταν παραπληγικός δεν δεχόταν να καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι και κατέγραφε όλα τα παιχνίδια του Διγενή Νεοχωρίου και πολλές φορές και του ΑΟΤ απο την θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητα. Συνήθως το έκανε απο το αυτοκίνητο του παλιού παίκτη Χρήστου Σακελλαρίου με τον οποίο είχε ιδιαίτερο δέσιμο.

Ήταν εκ των πρώτων συνεργατών του ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ, της μοναδικής μέχρι σήμερα αθλητικής εφημερίδας που κυκλοφόρησε στα Τρίκαλα αλλά και  συνεργάτης όλων των τοπικών ΜΜΕ και του Sportrikala.gr καθώς κατέγραφε τα παιχνίδια του Διγενή με μία απίστευτη ικανότητα να απομνημονεύει ενδεκάδες,αλλαγές και φάσεις.

Ήταν ένας ιδιαίτερος και καλοσυνάτος άνθρωπος τον οποίο ευτυχήσαμε όλοι  στην δημοσιογραφική οικογένεια των Τρικάλων να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε και συγκλονιστήκαμε απο τον θάνατο του.

Η κηδεία του άτυχου Βαγγέλη ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στις 12 στο Νεοχώρι.

Το sportrikala.gr απευθύνει τις πιο θερμές συλλυπητήριες ευχές του στους οικείους του Βαγγέλη.