Βγήκαν, είδαν και απήλθαν!!!

Νέο ραντεβού για αύριο το μεσημέρι στις 15.00

Ο διαιτητής κ. Καραντώνης μαζί με τους βοηθούς του και τις δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου και ο διαιτητής απο την Ημαθία αποφάσισε επίσημα την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και τον Απόλλων Λάρισας. Είχε προηγηθεί στις 2 μία αυτοψία των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο όπου διαπίστωσαν το προφανές, ότι δηλαδή δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας.

Οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες, βάση ΚΑΠ,  και αύριο Δευτέρα την ίδια ώρα να βρεθούν στο γήπεδο όπου θα εκτιμηθεί εκ νέου  η κατάσταση για την διεξαγωγή ή όχι του αγώνα. Όλα δείχνουν πάντως ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση και έτσι το παιχνίδι θα οριστεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία από την διοργανώτρια αρχή με πιο πιθανή τις 30 Ιανουαρίου.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής κ. Καραντώνης έγραψε ότι η διεξαγωγή του αγώνα είναι αδύνατη γιατί το γήπεδο είναι καλυμμένο με παγωμένο χιόνι.

Για την ιστορία οι ενδεκάδες που δηλώθηκαν από τους δύο προπονητές:

ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Πάνος, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Ντόσης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Γιουκαρής, Ράντι, Ζακουανί, Καπός

Απόλλων Λάρισας: Μάντζαρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λουκάο, Μαρκολόνο, Πολέτο, Τασιουλής, Λούκας, Καρατάσιος, Χατζής