Βακουφτσής: “Δύσκολο που φεύγω…”

Οι τελευταίες δηλώσεις του ως προπονητή των Μετεώρων

Ο προπονητής των Μετεώρων, Γιώργος Βακουφτσής, στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας της Καλαμπάκας (αναχωρεί για το εξωτερικό), οδήγησε τους μέχρι χθες παίκτες του στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά τα παιδιά τα κατάφεραν πολύ καλά. Αξίζαμε το αποτέλεσμα, έχουμε δουλέψει πολύ όλη τη χρονιά και έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία εξαιρετική ομάδα. Είχε πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Ευτυχώς για μας ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Είναι δύσκολο για μένα που φεύγω από την ομάδα και αφήνω πίσω τέτοιους καλούς παίκτες. αλλά θα είμαι κοντά στα Μετέωρα και εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον Ολυμπιακό Βόλου. Τα Μετέωρα έχουν εξαιρετικούς παίκτες και όταν αντιμετωπίζουν ομάδες με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να δείξουν κάτι παραπάνω».

Πηγή: goalpost.gr