Ανέστειλαν την αποχή οι διαιτητές-αιχμές στον πρόεδρο της Super league

Οι διαιτητές πείστηκαν να άρουν την απόφασή τους για αποχή και οι ομάδες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους

Οι διαιτητές αποφάσισαν να άρουν την αποχή τους, αν και αρκετοί διαφώνησαν, και στις 12/1 θα ασκήσουν κανονικά τα καθήκοντά τους στα παιχνίδια της Super League. Συγκεκριμένα, το… σκορ της ψηφοφορίας είναι 43-31, με τους βοηθούς να είναι αυτοί που ήταν κυρίως υπέρ της άρσης της αποχής.

Οι διαιτητές ζήτησαν αυστηροποίηση του πλαισίου για τα δημοσιεύματα που τους στοχοποιούν, αίτημα που δεν είναι εύκολο να γίνει δεκτό, καθώς εμπίπτει στην ελευθερία του Τύπου. Παράλληλα, ζήτησαν από τις ΠΑΕ να ρίξουν τους τόνους, καθώς και την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, η οποία είναι η αφορμή για τη στάση τους.

Η αρχή θα γίνει με αγώνες στο κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Οι ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου στη φάση των  “16” έχουν “κλειδώσει” και μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω. Ωστόσο, σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το πρόγραμμα.

Πρόθεση της Λίγκας είναι να διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 12 – 13 και τη Δευτέρα 14 η 15η αγωνιστική

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρασκηνιακή ατάκα μετέφερε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ με αντικείμενο την αποχή των διαιτητών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προσέγγισε τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, και του είπε: «Έχουν γίνει τόσα και εσύ τόσο καιρό δεν έχεις βγεις να πεις τίποτα. Τι να πεις κι εσύ, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είσαι…».