Αδίκησαν τον εαυτό τους στα Σπάτα…

Ισοπαλία 1-1 με τους κυανέρυθρους να παίζουν με δέκα για μία ώρα!!!

Η ισοπαλία στα Σπάτα κόντρα στον Αήττητο προφανώς και δεν αφήνει ικανοποιημένα τα Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» ήθελαν την νίκη αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες για μία ώρα λόγω αποβολής του Ράντι και  βρέθηκαν πίσω στο σκορ μάλλον θα πρέπει να χαίρονται με τον βαθμό γιατί υπήρχε περίπτωση να μην πάρουν τίποτα.

Καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα για τα Τρίκαλα ήταν η αποβολή του Ράντι στο 29’ με δεύτερη κίτρινη. Ο έμπειρος διεθνής μέσος φέρθηκε τελείως ανώριμα δεχόμενος μία ανόητη κίτρινη κάρτα στο 19’ όταν σούταρε μετά από υπόδειξη του διαιτητή να σταματήσει η φάση και το …τερμάτισε όταν δέκα λεπτά αργότερα έριξε μία αγκωνιά στον Καζνέτσι για να φύγει από το παιχνίδι.

Τα Τρίκαλα που είχαν χάσει μία μοναδική ευκαιρία στις αρχές του παιχνιδιού με τον Καπό έμειναν με παίκτη λιγότερο και είχαν την ατυχία στην πρώτη ουσιαστικά προσπάθεια των γηπεδούχων να δεχτούν γκολ.

Ήταν στο 35΄ όταν σε μία φάση που ξεκίνησε απο λάθος του Λάσκαρη, ο Ταμπάκης  του Αήττητου κέρδισε την κόντρα και έστειλε απο το ύψος της περιοχής την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ταϊρη.

Τα Τρίκαλα με την είσοδο του Ζακουανί ανέβασαν στροφές και επέβαλλαν τν ρυθμό τους.

Στο 50΄ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τριανταφυλλάκου!!! Το φάουλ το κέρδισε ο Ζακουανί ενώ πάνω στην μπάλα πήγαν Γκότοβος και Τριανταφυλλάκος για την εκτέλεση με τον δεύτερο τελικά να την στέλνει στα δίχτυα του Κοκκαλά!

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο προσεκτικά με τα Τρίκαλα να παίζουν κλύτερα παρά το γεγονός ότι είχαν έναν παίκτη λιγότερο, δεν κατάφεραν όμως να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και να σημειώσουν μία θεαματική ανατροπή.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Ακολουθούν δύο παιχνίδια εντός με Απόλλων Λάρισας την Τετάρτη και Καραϊσκάκη την Κυριακή όπου οι «κυανέρυθροι» ενδεχομένως και με την βοήθεια των νέων τους παικτών θα ψάξουν για βαθμούς ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπακογιάννης (Αττικής) που ήταν κακός και αδίκησε σε αρκετές περιπτώσεις τα Τρίκαλα ιδιαίτερα σε μία φάση που έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιν τον Ράντι.  Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο  28’ τον Ράντι του ΑΟΤ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καζνέτσι, Λάμπρου, Λύρα, Ηρακλή των γηπεδούχων και τους Πάνο, Τσιάρα, Τριανταφυλλάκο, Γκότοβο των «κυανέρυθρων».

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Μάγκας, Ηρακλής, Λάμπρου, Καζνέτσι, Λύρας, Κατσέρης (79’ Κοκκόρης), Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (69’ Πλαβούκος)

ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκοτοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (39’Ζακουανί, 73΄ λ.τρ. Σμυρλής), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Καπός (88’ Γκουγκούδης), Συμελίδης