Απόφαση καταπέλτης σε βάρος των αδελφών Αγγελόπουλων

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαιώνει τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο έναντι των παιδιών του Παναγιώτη και Γιώργ

Απόφαση σε βάρος των αδελφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι ζητούσαν να τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τουςεξέδωσε το Πρωτοδικείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο εξέδωσε χθες την υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφασή του με την οποία απέρριψε τις προσφυγές των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλων.

Φέρεται μάλιστα να κατέληξε στην κρίση πως δεν θα πρέπει να οριστεί κανένας δικαστικός συμπαραστάτης για τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ούτε ο δικαστικός συμπαραστάτης που είχαν προτείνει οι αδελφοί Αγγελόπουλοι (Γ. Σκινδήλιας), ούτε και ο ανεξάρτητος πραγματογνώμονας καθηγητής Νικόλαος Σκαρμέας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει εκδοθεί ακόμα μία τουλάχιστον απόφαση με την οποία δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις κατά του καθηγητή Νικ. Σκαρμέα, τον οποίο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν κατηγορήσει κατά τη συζήτηση για μεροληψία.

Να σημειωθεί πάντως πως πηγές αναφέρουν πως το σκεπτικό των αποφάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθεί σήμερα και στις δύο πλευρές και κατ’ επέκταση ακόμη δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες των δικαστικών κρίσεων, ούτε και τί ήταν αυτό που οδήγησε το Μονομελες Πρωτοδικείο της Αθήνας στην απόρριψη των σχετικών αιτήσεων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.