Σδράκας : «Βιασμός του αθλήματος αυτό που έκαναν οι διαιτητές στα Γρεβενά»

 

 

Βαρείς χαρακτηρισμούς για τους διαιτητές  του αγώνα με τον Πρωτέα χρησιμοποίησε ο προπονητής του ΑΟΚ

 

Ο ΑΟΚ ηττήθηκε στα Γρεβενά με 67-60 σε ένα ματς που ο Κώστας Σδράκας δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές  και αποβλήθηκε στο πιο κρίσιμο σημείο της βραδιάς.     Κληθείς να σχολιάσει την αναμέτρηση ο Τρικαλινός προπονητής  δεν δίστασε να πει πως οι διαιτητές  (Σελεβός-Πλατέλλα)   , σε τάϊμινγκ που  προηγούνταν η ομάδα του,  πήραν απόφαση που συνιστά βιασμό του αθλήματος !

 

Αναλυτικά ο Κώστας Σδράκας  μιλώντας στον star-fm.g ανέφερε :  ” Στα Γρεβενά παίξαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εμείς ενώ είχαμε καλή παρουσία συνολικά   και παρ ότι  μας ξέφυγε το ματς στις αρχές του Β’ Ημιχρόνου, καταφέραμε και το γυρίσαμε  , όμως πιστεύω πως ρόλο  έπαιξε και η διαιτησία. Πρωτη φορά μιλάω για διαιτησία και πρώτη φορά αποβάλλομαι από αγώνα με δυο τεχνικές ποινές.

Θεωρώ ότι στην πιο κρίσιμη καμπή του αγώνα εκεί που προηγούμασταν 41-43 και είχαμε κατοχή μπάλας, το ματς πήρε διαφορετική τροπή. Εκεί οι διαιτητές χρέωσαν από ένα φάουλ , αλλά  μας πήραν την κατοχή και την έδωσαν στην ομάδα των Γρεβενών!   Αυτό είναι βιασμός του αθλήματος…  Εμείς ζητούμε και θέλουμε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες , το τονίζω γιατί και σε προηγούμενα  παιχνίδια είχαμε  κακές διαιτησίες».

Πάντως όταν έγινε αναφορά και  για τα παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία του αγώνα, ο Τρικαλινός κόουτς  ήταν ξεκάθαρος :  «Επ’  ουδενί δεν αφήνω αιχμή για την ομάδα του Πρωτέα που είναι μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος , αλλά μιλάω γενικότερα για το πρόβλημα που έχει το πρωτάθλημα μας και είναι η διαιτησία.

Πρέπει όλοι να σκύψουμε πάνω απ αυτό το πρόβλημα , γιατί οι διαιτητές είναι για να εξασφαλίζουν την κανονική ροή των αγώνων και όχι για να γίνονται πρωταγωνιστές σε τέτοιες καταστάσεις. Συγχαρητήρια στον Πρωτέα και στους παίκτες του κι έυχομαι καλή συνέχεια και για τα δύο σωματεία».