Προδόθηκε από τον πορτιέρο

Τζάμπα χάθηκε η πρόκριση για τον ΑΟ Τρίκαλα

Μία ανάσα από το να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος έφτασε ο ΑΟΤ αλλά δυστυχώς προδόθηκε από τον τερματοφύλακα Ταϊρη σε μία ανύποπτη φάση και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με την πρόκριση να πηγαίνει στην ομάδα της Ριζούπολης.

Παρά το αποκλεισμό, τα Τρίκαλα έδειξαν στην επανάληψη τον βαθμό προόδου που έχουν επιτύχει και πως είναι για τα καλά στον δρόμο της ανάκαμψης.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με μία μόνο τελική φάση στο 43’ όπου ο Ταϊρης έσωσε την ομάδα (λίγο αργότερα θα αποδεικνυόταν μοιραίος) τα Τρίκαλα μπήκαν αφηνιασμένα για την νίκη στην επανάληψη.

Στο 48’ και στο 50’ ο Γκατζολάρι έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες και στο 55’ ήρθε το γκολ. Ο Συμελίδης έβγαλε ασίστ για τον Καπό ο οποίος επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο στέλνοντας με ωραίο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει στα Τρίκαλα το προβάδισμα και σκορ πρόκρισης.

Η πίεση του Απόλλωνα θα ήταν δεδομένη. Τα Τρίκαλα όμως δέχτηκαν ένα εξαιρετικά φτηνό γκολ την ευθύνη του οποίου φέρει εξ ολοκλήρου ο γκολκίπερ Ταίρης που έδιωξε ασταθώς σέντρα από τα αριστερά του Βαφέα και  η μπάλα στρώθηκε στον Ελ Χέλβε ο οποίος μόλις είχε περάσεις το παιχνίδι και την έστειλε στα δίχτυα.

Στη μισή ώρα αγώνα που απέμεινε ο Απόλλων κράτησε σχετικά εύκολα την ισοπαλία, τα Τρίκαλα πίεσαν κατά διαστήματα χωρός όμως να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν την πρόκριση.

 

Με λάθη η διαιτησία του κ. Φωτιά από την Πέλλα, έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τσιάρα, Πάνο του ΑΟΤ, και Ζοάο Πέδρο, Μπεντινέλι, Ρώσση του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατζολάρι (67΄ Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος (88’ Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος (70’Μακρίδης) Καπός

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53’ Τόμας), Ντούρσο, Γκαρός (73΄Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53’ Ελ Χέλβε)