Ο Αλέξης, ο Βαγγέλης και η …χαρτογράφηση!!!

Ο ΦΛΟΥ της 12/12/2018

Κατεβαίνει

Επιβεβαιώθηκαν όλοι όσοι έλεγαν ότι ο Κούγιας θα μανουριάσει αλλά τελικά θα κατεβάσει την ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κανονικότατα και με τον νόμο, σα να μην συνέβη τίποτα!

Χασίσι Τρικάλων

Α δεν έχουμε παράπονο!!! Μας ξαναπεριέλαβε. Σε μία από τις 137 ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών αναφέρεται και στο …χασίσι Τρικάλων!!! ΠΟΠ προϊόν της περιοχής μας όπως και η φέτα!!!

Αναφορές

Οι συχνές πυκνές αναφορές στα Τρίκαλα γίνονται διότι ο ποινικολόγος θεωρεί πως πίσω απ’ όλα όσα γίνονται σε βάρος του στην Λάρισα κρύβεται ο δικός μας,  λόγω της διακαούς επιθυμίας του να επιστρέψει στην ΑΕΛ και να γίνει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη!!!

Επιθυμία

Επιθυμία που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από την στιγμή που δεν είχαν αποτέλεσμα οι συζητήσεις που έκανε για να μπει στον ΑΟΤ. Οπότε δεν έχει ομάδα στην παρούσα φάση και επειδή όπως είπαμε το μυαλό του είναι στην Λάρισα, τρελαίνεται ο άλλος!!!

Κινητικότητα

Μεγάλη κινητικότητα χθες στο γήπεδο. Ο εκ των απορρήτων του Αϊβάζογλου, Νίκογλου, έπιασε δουλειά και είδε πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο στα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στο στάδιο.

Παίκτες

Από το γραφείο του Νίκογλου παρέλασαν και παίκτες. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα φύγουν αφού θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ εν’ όψει της μεταγραφικής σεζόν του Ιανουαρίου.

Κεφάλι

Ένας παίκτης  το έχει φάει ήδη το κεφάλι του. Μιλάει πολύ περισσότερο απ’ ότι παίζει. Και μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο το πήρε το μήνυμα. Με …έμπρακτο τρόπο μάλιστα!!!

Ανακοινώσεις

Οι ανακοινώσεις πάντως για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού δεν έγιναν ούτε χθες. Και δεν έγιναν  γιατί δεν προχώρησαν και οι ζυμώσεις για το νέο ΔΣ. Για παράδειγμα το ραντεβού με τον Ερασιτέχνη δεν έχει γίνει ακόμη…

Ενθουσιασμός γιοκ

Τους ερασιτέχνες δεν τους βλέπω και τόσο ενθουσιασμένους. Ειδικότερα μετά τα  συνεχόμενα στησίματα για τα οποία όμως υπάρχει εξήγηση: Τα ραντεβού (τρία τον αριθμό αν δεν κάνω λάθος) τα έκλεισε ο πρόεδρος ΑΟΤ Λεκανοπεδίου Αττικής ο οποίος ως γνωστόν έχει κάμποσο καιρό να εμφανιστεί και ελέγχεται ο ρόλος του στην νέα τάξη πραγμάτων…

Χαρτογράφηση

Έμαθα ότι οι καινούργιοι έχουν κάνει χαρτογράφηση των προσώπων που κινούνται γύρω από την ομάδα και θεωρούν ότι έχουν ολοκληρωμένες πληροφορίες. Βέβαια μεγάλο μέρος των πληροφοριών προέρχεται από …ρουφιάνους οπότε ελέγχεται η ακρίβεια των όσων έχουν μάθει!!!

Περί ρουφιάνων

Διότι ο ρουφιάνος, που σέβεται τον εαυτό του, ρουφιανεύει με στόχο όχι μόνο να διαβάλλει τον ρουφιανευόμενο, αλλά και να αποκομίσει ίδιος κάποιο όφελος. Κοινώς, θάβει τον άλλον για να επωφεληθεί σε κάτι αυτός. Γκέγκε;

Νοσταλγία

Εντάξει μία νοσταλγία σε πιάνει. Να βλέπεις για παράδειγμα τον Βασιλειάδη που φόρεσε την φανέλα των Τρικάλων να βάζει δέκα τρίποντα στο Ισπανικό πρωτάθλημα ή τον Τάλτον με το καλημέρα να παίρνει από το χέρι τον Χολαργό και να τον οδηγεί σε σπουδαίο διπλό μέσα στην Κύμη…

“ΦΛΟΥ»

…περασμένα μεγαλεία…