Νίκογλου: «Τρίκαλα δεν είμαστε στα εύκολα, είμαστε στα δύσκολα»

To δεξί χέρι του Αϊβάζογλου μίλησε στο Sportrikala

Aφού έκανε μία μεγάλη αγκαλιά με τον Ηλία Αϊβάζογλου (φωτό)  έξω από τα αποδυτήρια των Τρικάλων ο Νίκος Νίκογλου μίλησε στο sportrikala.gr για το παιχνίδι, το πριμ αλλά και για τις επόμενες κινήσεις της νέας διοίκησης.

«Μετά από ένα ματς όπου εμείς παίζαμε για δύο αποτελέσματα φέραμε ισοπαλία με μία ομάδα που αντικειμενικά είναι πάρα πολύ δυνατή και με το διπλάσιο μπάτζετ από μας. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση ψυχολογικά αυτή τη στιγμή και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε μιλήσει αρκετά πριν τον αγώνα και τα έδωσαν όλα».

Για το πριμ που υποσχέθηκε η διοίκηση τόνισε: «Οι παίκτες δεν ζήτησαν πριμ. Εμείς τους είχαμε πει ότι θα υπάρχει πριμ και για νίκη και για ισοπαλία. Αν και έτσι πως ήρθαν τα πράγματα σήμερα είναι σαν νίκη θα πάρουν πριμ  ισοπαλίας για να έχουν κάτι να περιμένουν στα επόμενα παιχνίδια»

Για το χρονοδιάγραμμα του επόμενου χρονικού διαστήματος σημείωσε: «Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη περίπου τον Φεβρουάριο. ‘Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε,  ενώ τα παιδιά θα δουλέψουν και μέσα στις γιορτές εκτός από μία μικρή άδεια που θα πάρουν για να ξεκουραστούν».

Τέλος ο Νίκος Νίκογλου ζήτησε την στήριξη του κόσμου: «Θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος των Τρικάλων όχι τόσο  για εμάς που είμαστε καινούργια διοίκηση όσο για τα παιδιά που θέλουν να δουν την στήριξη του κόσμου. Τρίκαλα δεν είμαστε στα εύκολα, είμαστε στα δύσκολα».