Νίκη ανάσα για τον ΑΟΤ

Κέρδισε με 2-0 τον Αιγινιακό και αισιοδοξεί για την συνέχεια

Όσο τα Τρίκαλα ήταν κολλημένα στο μηδέν με τον Αιγινιακό η ανησυχία ήταν έκδηλη σε όλους μιας και αν δεν ερχόταν η νίκη με βάση και τα άλλα αποτελέσματα θα καταλαμβάναμε την διόλου κολακευτική τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με το τρίποντο όμως χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ του σούπερ φορμαρισμένου Καπού στο 77’ και ένα του Συμελίδη στις καθυστερήσεις τα Τρίκαλα βελτίωσαν την αγωνιστική τους θέση προσδοκώντας σε καλύτερη συνέχεια μιας και θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση τον το προσεχές διάστημα.

Τα Τρίκαλα εμφανίστηκαν πολύ κουρασμένα συνέπεια της υπερπροσπάθειας κόντρα στον Απόλλωνα την Πέμπτη για το κύπελλο ενώ είχε προηγηθεί και το παιχνίδι στον βούρκο της Κέρκυρας.

Ο Γράφας προτίμησε να ξεκουράσει τους Συμελίδη, Γιουκαρή και αυτό είχε ως συνέπεια τα Τρίκαλα να μην είναι ελάχιστα απειλητικά στο πρώτο μέρος. Είχαν ένα δοκάρι με τον Καπό στο 40’ αλλά λίγο αργότερα δοκάρι είχε και ο Αιγινιακός με τον Έππα.

Στην επανάληψη τα ο Γράφας πέρασε στο παιχνίδι και τον Συμελίδη αλλά και τον Γιουκαρή, οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν στροφές και κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην υπερπολύτιμη νίκη επί του Αιγινιακού τον οποίο και προσπέρασαν στην βαθμολογία.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ντάουλας (Δυτικής Αττικής). Έδειξε κιτρινες κάρτες στους Συμελίδη, Νιάρο (ΑΟΤ) και Πέριτς, Γιαμαλούδη (Αιγινιακός)

Τρίκαλα (Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατζολάρι (64΄Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος, Μακρίδης (53’ Συμελίδης), Σταματάκος (83’ Κούλπας), Καπός.

Αιγινιακός (Γιόνους): Καραγκιόζης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Στάνιτς, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Μαρκόφσκι (79’ Μαρκόφσκι), Πέριτς, Παπαδόπουλος (90’ Ζανάκης), Έππας (86΄ Κουμάντο)