Με Πιτίνο εναντίον ΤΣΣΚΑ ο ΠΑΟ

Επέλεξε όμως να κάτσει στον πάγκο, αφού θέλει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται

 

Κόντρα στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ο 66χρονος τεχνικός θα πέσει κατευθείαν στα… βαθιά, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει και αυτό έχει γίνει σαφές.

Ο Πιτίνο είχε την επιλογή να παρακολουθήσει τον αγώνα από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, κάτι που φαινόταν να είναι και το αρχικό πλάνο. Ο ίδιος όμως επέλεξε ότι το καλύτερο για αυτόν ήταν να αναλάβει άμεσα καθήκοντα. Φάνηκε και από την ατάκα του όταν δήλωσε πως “έχουμε προπόνηση στις 17:00”. Δεν θέλει να χάσει χρόνο και το έδειξε άμεσα.

Στα 66 του χρόνια και με ένα βιογραφικό βαρύ σαν… ιστορία, ο άλλοτε τεχνικός των Νικς και των Σέλτικς ξέρει ότι όσους προηγούμενους αγώνες της ομάδας και να παρακολουθούσε, όσο και να ανέλυε τι συνέβαινε πριν αναλάβει καθήκοντα, δεν θα είχε πλήρη εικόνα. Ο τηλεοπτικός φακός μπορεί να δείχνει πολλά πράγματα – περισσότερα από ποτέ – αλλά δεν τα δείχνει όλα. Δεν δείχνει τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στον πάγκο. Δεν συλλαμβάνει τα απογοητευμένα βλέμματα που φέρνει μία λάθος πάσα, ένα άστοχο σουτ. Είναι αυτά – και ακόμα περισσότερα – που θέλει να βιώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου η προσαρμογή του να είναι η ταχύτερη δυνατή.